logo 3M Česko s.r.o.

Přichází UGO!

Projekce UGO! neznají hranice ve velikosti ani tvarech, překračují limity dosud užívaných technologií a otvírají novou kapitolu designové reklamy. Nová mediální síť 3M Media přichází s revolučním řešením v oblasti vysílání reklamního sdělení.

Kreativní zpracování do tvaru, zobrazovací vlastnosti a důmyslná instalace vyvolávají originálním způsobem emoce u konkrétní cílové skupiny.

V komunikaci s UGO! již není třeba se omezovat na plochý a pravoúhlý LCD display. Díky projekční fólii Vikuiti Digital Signage společnosti 3M lze reklamu tvarově přizpůsobit, umístit do prostoru nebo rozpohybovat dle požadavků zadavatele. UGO! umožňuje komunikovat reklamní sdělení ve velkých rozměrech a má rozmanitá využití - od interiérových instalací až po budování reklamních sítí v místech s velkou koncentrací lidí.

Nový potenciál informační a marketingové komunikace nabízí kombinace fólie Vikuiti Digital Signage s dotekovým řešením, UGO! Interactive, díky níž se každý dostane rychle a snadno k informaci pouze pomocí doteku. Bezkonkurenční zviditelnění umožňuje projekční řešení UGO! proměnou v neustále příjemnou a bezchybnou virtuální 2D hostesku, umístěnou nejen na sklo výlohy, ale i do prostoru na speciálním stojanu. UGO! nabízí možnost výroby a pronájmu 2D hostesky včetně návrhu, realizace, instalace a servisu.

První indoorová instalace UGO! je k vidění v Nubo Café v Paláci Flóra, které patří do sítě designových kaváren Café Emporio. Nová technologie nabízí také možnost outdoorového umístění ve výlohách obchodů či na skleněných fasádách budov. Promítáním na projekční fólii Vikuiti pomocí projekční techniky 3M je sdělení dobře viditelné bez ohledu na intenzitu okolního světla a také z ostrých úhlů. Projekce UGO! jsou realizovány autorizovanými MCS partnery, kteří prošli školením správné aplikace fólií 3M pod MCS zárukou. To přináší jistotu správného zpracování materiálů 3M a perfektně odvedené instalace.

Další články k tématům - 2D - 3M - Café - Digital - MCS - projekční - Signage - UGO - Vikuiti

Článek 3M Česko s.r.o. ze dne pátek 18. září 2009

Další články od 3M Česko s.r.o.