logo Accenture Central Europe

Accenture Cloud Platform rozšiřuje možnosti webových služeb pro Amazon

Accenture oznamuje expanzi Accenture AWS Business Group, jejímž výsledkem je rozšíření možností její aplikace, která je jedničkou v odvětví, optimalizovanou pro cloud webových služeb společnosti Amazon (AWS).

Od spuštění v minulém roce vyškolila AWS Business Group 2000 technologů společnosti Accenture, získala 500 certifikací AWS a pomohla klientům jako jsou Avalon, Hess Corporation, Mediaset nebo Talen Energy migrovat do cloudu, urychlit inovace a zvýšit flexibilitu díky využití provozních modelů na bázi služeb.

Společnost Accenture je už čtvrtým rokem prémiovým konzultačním partnerem v partnerské síti AWS po celém světě. Dnes má osm předních AWS kompetencí a byla uznána AWS partnerem řízených služeb. Kromě stávajících kompetencí - Migrace, Mobilita, Big data, Vláda aj. - přibyly Finanční služby a IoT (internet věcí).

AWS Business Group společnosti Accenture se v rámci cílů pro příští rok zaměří na rozšíření nabídky o služby pro transformaci aplikací i bezpečnost.

Rozvoj dalších služeb:

Dále, ve snaze ještě podpořit urychlené přijetí AWS ve firmách, integrovala společnost Accenture rozšířené možnosti správy AWS cloudu do Accenture Cloud Platform (ACP), otevřeného a rozšiřitelného řešení pro správu firemního cloudu.

Nové schopnosti AWS cloudové platformy zahrnují:

Další společnou aktivitou Accenture a AWS je například srovnávání různých odvětví s cílem identifikovat odlišnosti při migraci do cloudu a najít nejlepší řešení pro urychlení tohoto procesu.

To zahrnuje vydání Průzkumu o migraci do cloudu společně s IDG, který oslovil 500 výkonných manažerů velkých firem po celém světě.

Další články k tématům - Amazon - analýza - AWS - bezpečnost - big data - cloud - investice - IoT - optimalizace - PaaS

Článek Accenture Central Europe ze dne pátek 27. ledna 2017

Další články od Accenture Central Europe