logo Accenture Central Europe

Nábor expertů na kyberbezpečnost a cloud pro Cyber Fusion Center Accenture v Praze

Nábor Accenture v Česku souvisí se zájmem firem o cloudové služby i řešení a s poptávkou po odborném servisu v oblasti zajištění kybernetické bezpečnosti. Nabídka směřuje na zkušené odborníky i čerstvé absolventy nebo zájemce o práci v těchto oborech, kteří zatím nemají potřebné znalosti a dovednosti.

"V Cyber Fusion Centeru jsme si vědomi vysoké poptávky po lidech věnujících se kybernetické bezpečnosti, a proto společně s kolegy v Evropě neustále zdokonalujeme tréningové programy orientující se na konkrétní oblasti kybernetické bezpečnosti. Potenciálním kandidátům tudíž kromě školení na konkrétní produkty nabízíme i získaní všeobecných znalostí se zaměřením na nejnovější trendy a technologie. Práce u nás může být pro uchazeče dlouhodobě perspektivní a atraktivní, neboť z Prahy zajišťujeme bezpečnost IT systémů pro zákazníky z celého světa," říká Michal Merta, odborník na kybernetickou bezpečnost a ředitel Cyber Fusion Centra v Praze.

"V současné době nabízíme řadu volných pozic v různorodých odděleních, jedná se nyní o stovky nových pracovních míst. Uplatnění zde mohou najít i čerství absolventi vysokých škol, zejména technického a ekonomického zaměření. Jde především o oblast cloudu a kybernetické bezpečnosti, ale také práci v oddělení Technology a Services. Jedná se o obory, které jsou perspektivní z hlediska budoucího uplatnění, možnost rozvinout své znalosti a dovednosti v mezinárodním kolektivu zde najdou zejména technicky a ekonomicky zaměření uchazeči," doplňuje Petr Bujalka, manažer náboru Accenture v ČR.

V Cyber Fusion Centru pracují specialisté, kteří provádějí penetrační testování, tedy hledají zranitelná místa v systémech klientů, prozkoumávají kód využívaných aplikací a identifikují podezřelé sekvence, další pracují na dlouhodobých projektech pro zajištění bezpečnosti různých typů IoT zařízení, jiní dohlížejí na sítě klientů, identifikují a blokují případné útoky.

V centru najdete i specialisty pro oblasti Identity & Access Management, implementace Secure Software Development Life Cycle, Red Teaming či testování síťové infrastruktury apod.

Průzkumy Accenture poukazují na to, že výchova a udržení talentů je jedním z předpokladů pro to, aby firmy v současném turbulentním světě prosperovaly.

U technických talentů je to o to složitější, že je o ně velký zájem, a to nejen ze strany technologických firem.

Další články k tématům - cloud - IoT - kyberbezpečnost - práce - testování - Petr Bujalka - Michal Merta

Článek Accenture Central Europe ze dne pátek 11. června 2021

Další články od Accenture Central Europe