logo ADASTRA, s.r.o.

IT konference Data Symposium 2011

Adastra a DW Klub navazují na předchozí ročníky velmi úspěšné a prestižní IT konference Data Symposium. Již po osmé pořádají toto tradiční setkání předních odborníků v oblasti IT. Setkání se tentokrát uskuteční ve čtvrtek 1.12. 2011 v konferenčním centru Tower v Praze.

Letošního Data Symposia se zúčastní hned tři hlavní řečníci přímo z Adastra Group, Neilo Lucas, senior viceprezident a hlavní architekt, Darren Edery, generální ředitel Adastra Kanada a Wayne Knaggs, manažer divize Business Solutions.

Neilo Lucas dohlíží na technologickou strategii Adastry. Klientům poskytuje průběžné technické poradenství a u zaváděných řešení dohlíží na dosažení nejvyšší možné technické úrovně. Neilo absolvoval počítačové inženýrství na New University of Lisabon.

Darren Edery se zaměřuje na zlepšení strategických, taktických a operativních rozhodnutí klientů pomocí Business Intelligence a Data Warehousingu. Pomáhá klientům Adastry dodávat optimální řešení pro Information Management a dohlíží na rozvoj obchodu v Severní Americe. Darren je držitelem vyznamenání BASc v počítačovém inženýrství z University of Waterloo.

Wayne Knaggs má více než 16 let zkušeností v oblasti restrukturalizace obchodních procesů a s analýzou datových a podnikových systémů. Podílel se mimo jiné na velkém ERP systému pro obranný průmysl či na návrhu a zavedení řešení pro velké banky. Wayne se specializuje zejména na Data Governance a je pravidelným řečníkem na významných konferencích z IT oblasti.

"Stejně jako v předchozích ročnících, i nyní se Data Symposia zúčastní řečníci, kteří jsou špičkami ve svém oboru a svým vnímáním problematiky široce přesahující samotnou IT oblast. Jsme přesvědčeni, že se všichni tři pánové dokáží s ostatními účastníky Data Symposia podělit o nové, zajímavé poznatky", říká Ondřej Frydrych, generální ředitel, Adastra Česká republika.

V předvečer letošního ročníku Data Symposia předá Adastra také ocenění za nejlepší projekty z oblasti informačního managementu mezi svými klienty.

Data Symposium se v průběhu let stalo nejvýznamnější IT konferencí v České a Slovenské republice. Zaměřuje se především na témata jako například management informací, Data Warehouse, Business Intelligence, Master Data Management a Data Governance.

Konference hostí pravidelně přes 200 účastníků. Data Symposium je pořádané pod záštitou DW Klubu, který Adastra organizačně zajišťuje.

Další články k tématům - ERP - IT - konference - ocenění - Ondřej Frydrych - Neilo Lucas - Darren Edery - Wayne Knaggs

Článek ADASTRA, s.r.o. ze dne středa 19. října 2011

Další články od ADASTRA, s.r.o.