logo Adobe Systems s.r.o.

Adobe Creative Suite 3.3 je již k dispozici

Společnost Adobe Systems oznamuje, že začíná dodávat softwarové balíky pro tvůrčí profesionály ve verzích Adobe Creative Suite 3.3 Design Premium, Design Standard, Web Premium a Master Collection.

Creative Suite 3.3 obsahuje Acrobat 9 Pro, kombinující výkonnost, rozšířenost a bohatý obsah formátů Adobe PDF a Adobe Flash a přinášející také početná vylepšení pro pracovní postupy tiskové produkce. Adobe Creative Suite 3.3 Design Premium obsahuje také software Adobe Fireworks CS3 jako speciální nabídku pro grafické návrháře, kteří potřebují rychle vytvářet prototypy webových stránek a webových aplikací.

S použitím softwaru Acrobat 9 Pro mohou kreativní profesionálové zkombinovat různorodé dokumenty, video, audio a další typy souborů do portfolií PDF vybavených přizpůsobitelnou interaktivní navigací. Díky nové nativní podpoře formátu Adobe Flash mohou nyní soubory PDF obsahovat a plynule přehrávat soubory videa, zvuku a aplikací vytvořených v Adobe Flash, poskytující bohatší a zajímavější zážitky.

Profesionálové v oblasti tisku si mohou s vylepšenou funkcí Náhled přetisku na obrazovce přesně prohlédnout interakce mezi překrývajícími se objekty. Náhled přetisku se automaticky zapne, když se v souborech PDF/X detekuje přetiskování nebo když uživatel nastaví předvolbu detekce přetisků v kterémkoliv souboru PDF. Profesionálové v tisku mohou také spolehlivě převádět barvy RGB a CMYK na černobílé nebo do jiných barevných prostorů.

"S takovými funkcemi, jako je Náhled přetisku, přesný převod z RGB a CMYK do černobílé, vylepšenou kontrolou před tiskem a automatickými opravami nebo ověřováním shody se standardy PDF, slibují programy Adobe Creative Suite 3.3 a Acrobat 9 Pro podstatné zjednodušení našich výrobních pracovních postupů," řekl James Wamser, specialista na školení u společnosti Sells Printing Company LLC, známé americké komerční tiskárny s plným rozsahem služeb. "S touto verzí si Adobe upevňuje svou vedoucí pozici a přináší převratné technologie a nástroje, které řeší některé z nejnaléhavějších problémů v kreativních oborech."

Acrobat 9 Pro navíc umožňuje návrhářům efektivnější a výkonnější spolupráci na dokumentech. Profesionální grafici mohou nyní být se svými klienty doslova na stejné straně s využitím softwaru Acrobat 9 Pro a webu Acrobat.com, nové sady hostovaných služeb Adobe (v současnosti ve veřejné beta verzi).

Adobe Fireworks CS3 obsahuje společnou knihovnu předem sestavených prvků pro rychlé vytváření prototypů webových projektů, umožňuje snadné vytváření webových grafik a nabízí bezproblémovou integraci s programy Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Dreamweaver a Adobe Flash.

Ceny a dostupnost

Adobe Creative Suite 3.3 Design Premium, Design Standard, Web Premium a Master Collection pro Mac OS X 10.4.11 a 10.5 a pro Microsoft Windows XP a Windows Vista se již nyní dodávají v anglické, francouzské, německé a japonské verzi. Informace o verzích v dalších jazycích jsou dostupné samostatně. Všechny varianty balíků Creative Suite 3.3 jsou dostupné přes autorizované prodejce Adobe za doporučené ceny.

Uživatelé Creative Suite 3 mohou upgradovat na Creative Suite 3.3 Design Standard za 16 960 Kč.

Článek Adobe Systems s.r.o. ze dne čtvrtek 26. června 2008

Další články od Adobe Systems s.r.o.

Creative Cloud: iniciativa Adobe pro tvorbu obsahu na tabletových zařízeních

Adobe Premiere Elements 10: výkonný program pro editaci videa

Adobe Photoshop Elements 9 Editor v Mac App Store

Adobe Digital Enterprise: nová platforma pro řízení zkušeností zákazníků

MAX 2011: registrace na konferenci zahájena

Adobe Photoshop Touch pro Apple iPad

Adobe Creative Suite 5.5: zaměřeno na platformy SmartPhonů a tabletů

Den digitální fotografie s Adobe

Daňové přiznání pohodlně v interaktivních PDF zdarma

Adobe Digital Publishing Suite pro tablety se systémem Android

Technologie Flash Player a AIR na mobilních platformách

Adobe AIR 2.5: platforma Adobe Flash i pro televizory, mobilní zařízení a počítače

Interaktivní marketing: Adobe definuje nové reklamní formáty mobilní reklamy

Upgrady na české kolekce CS4 se slevou 15 %

VELKÁ LETNÍ AKCE na české kolekce Adobe Creative Suite 3 Design a Web

Adobe Creative Suite CS3 s cenou nižší o 25 %

Adobe již dodává Acrobat 9

Adobe Creative Suite 3.3 je již k dispozici

Adobe oznamuje výsledky za druhé čtvrtletí

Seminář Adobe Acrobat 9 brzy v Praze a v Bratislavě

Seminář Adobe Acrobat 9 brzy v Praze a v Bratislavě

Adobe uvádí Acrobat 9

Nový Adobe Acrobat 9 Pro vylepší sadu Creative Suite 3.3

Adobe on AIR European Tour brzy v Praze

Velká jarní akce na Adobe Photoshop CS3

Adobe sjednocuje mobilní operace s budováním platformy

Adobe uvádí beta verzi Photoshop Lightroom 2.0

Adobe spouští veřejné betatestování aplikace Photoshop Express