logo Adobe Systems s.r.o.

Adobe Digital Enterprise: nová platforma pro řízení zkušeností zákazníků

Adobe Systems Incorporated uvádí novou platformu Adobe Digital Enterprise pro řízení zkušeností zákazníků (CEM). Podniky a veřejná správa tak mohou budovat kvalitní, vícekanálové digitální vztahy se zákazníky z řad uživatelů sociálních sítí a mobilních zařízení.

Tato nabídka představuje pro společnost Adobe významný mezník v naplňování vize CEM a umožňuje podnikům propojit aktivity oddělení marketingu a IT, které obě usilují o dodávání působivých a důvěryhodných řešení, která posílí věrnost značce a podpoří odlišení od konkurence.

Společnost Adobe rovněž dodává novou sadu řešení pro oblast zkušeností zákazníků založenou na platformě Adobe Digital Enterprise, jejímž účelem je pomoci obchodníkům a oborovým vedoucím pracovníkům s rozvojem osobnějšího přístupu a vztahů v rámci kampaní realizovaných jak online, tak offline. Organizacím působícím v oblasti informačních technologií pomůže platforma optimalizovat vztahy se zákazníky napříč obory. Díky této nové nabídce pro marketing i IT mohou nyní podniky lépe transformovat zkušenosti zákazníků ve snaze získat nové, udržet si stávající a prosazovat značku.

Jednotná platforma pro práci se zkušenostmi zákazníků

Nová nabídka společnosti Adobe představuje modulární, otevřenou platformu založenou na standardech a určenou k dodávání poutavých digitálních řešení napřič sociálními, webovými, mobilními a tiskovými kanály. Poskytuje podnikům jednotný základ pro vytváření, správu a dodávání vícekanálových digitálních zkušeností s využitím HTML5, Adobe AIR, Flash Player a Adobe Reader. Navíc zahrnuje integraci se sadou Adobe Online Marketing Suite na optimalizaci digitálních marketingových kampaní a individualizovaných digitálních zkušeností napříč kanály pro marketing, prodej a distribuci služeb.

Adobe také představuje integraci s nástroji Adobe Flash Builder a Flex, která znamená přínos pro vývoj mobilních aplikací. Integrace s platformou Adobe Digital Enterprise, Flash Builder 4.5 a Flex 4.5 nyní zahrnuje novou podporu pro vytváření mobilních aplikací, které poběží na zařízeních se systémem Android, BlackBerry PlayBook, iPhone a iPad.

V důsledku pronikání chytrých telefonů a tabletů do podnikové sféry hledají organizace působící v oblasti informačních technologií způsoby efektivnějšího vytváření, dodávání a podpory aplikaci pro širokou řadu zařízení a platforem. Díky aplikacím Flash Builder a Flex mohou nyní podniky pomocí jednoho nástroje, jednoho frameworku a jedné kódové základny vytvářet výkonné aplikace, které poběží ve webovém prostředí, na osobních počítačích i na předních mobilních platformách.

Silnější orientace na zákazníky po celou dobu jejich zájmu o daný obor

Adobe Digital Enterprise - nové možnosti práce bez jakéhokoliv přizpůsobování:

Platforma Adobe Digital Enterprise a řešení pro zkušenosti zákazníků budou ústředním tématem první konference Adobe Digital Enterprise Summit, která se bude konat 3.-4. října v hotelu JW Marriott Los Angeles L.A. LIVE v Los Angeles. Této akce se zúčastní přední představitelé oboru, odborníci ze společnosti Adobe a partneři podporující uváděná řešení, kteří budou demonstrovat budoucnost optimalizace zkušeností zákazníků ve všech digitálních kanálech. Další informace najdete na stránkách Adobe Digital Enterprise Summit, kde se můžete zaregistrovat k účasti na této akci.

Dostupnost

Platforma Adobe Digital Enterprise, řešení Integrované revidování obsahu, řešení Řízení práce s webovým obsahem a řešení Komunikace se zákazníky budou k dispozici v srpnu 2011. Řešení Sociální zaměření značky, řešení Výběr a registrace a řešení Jednotný pracovní prostor jsou k dispozici již nyní v beta verzi a všeobecně dostupná budou na podzim roku 2011.

Další články k tématům - Android - BlackBerry - CEM - Flash - HTML5 - iPad - iPhone - konference - LIVE - marketing - platforma - PlayBook - tablet

Článek Adobe Systems s.r.o. ze dne středa 29. června 2011

Další články od Adobe Systems s.r.o.

Creative Cloud: iniciativa Adobe pro tvorbu obsahu na tabletových zařízeních

Adobe Premiere Elements 10: výkonný program pro editaci videa

Adobe Photoshop Elements 9 Editor v Mac App Store

Adobe Digital Enterprise: nová platforma pro řízení zkušeností zákazníků

MAX 2011: registrace na konferenci zahájena

Adobe Photoshop Touch pro Apple iPad

Adobe Creative Suite 5.5: zaměřeno na platformy SmartPhonů a tabletů

Den digitální fotografie s Adobe

Daňové přiznání pohodlně v interaktivních PDF zdarma

Adobe Digital Publishing Suite pro tablety se systémem Android

Technologie Flash Player a AIR na mobilních platformách

Adobe AIR 2.5: platforma Adobe Flash i pro televizory, mobilní zařízení a počítače

Interaktivní marketing: Adobe definuje nové reklamní formáty mobilní reklamy

Upgrady na české kolekce CS4 se slevou 15 %

VELKÁ LETNÍ AKCE na české kolekce Adobe Creative Suite 3 Design a Web

Adobe Creative Suite CS3 s cenou nižší o 25 %

Adobe již dodává Acrobat 9

Adobe Creative Suite 3.3 je již k dispozici

Adobe oznamuje výsledky za druhé čtvrtletí

Seminář Adobe Acrobat 9 brzy v Praze a v Bratislavě

Seminář Adobe Acrobat 9 brzy v Praze a v Bratislavě

Adobe uvádí Acrobat 9

Nový Adobe Acrobat 9 Pro vylepší sadu Creative Suite 3.3

Adobe on AIR European Tour brzy v Praze

Velká jarní akce na Adobe Photoshop CS3

Adobe sjednocuje mobilní operace s budováním platformy

Adobe uvádí beta verzi Photoshop Lightroom 2.0

Adobe spouští veřejné betatestování aplikace Photoshop Express