logo AEC a.s.

Security 2016 - setkání odborníků na počítačovou bezpečnost

Již 24. ročník odborné konference Security se koná ve středu 17.2. 2016 v Clarion Congress Hotel Praha. Vystoupí zde řada zahraničních odborníků z oblasti IT bezpečnosti i čeští a slovenští specialisté.

Hlavní organizátor konference, společnost AEC, si klade za hlavní cíl udržet konferenci nezávislou, tedy bez marketingově a obchodně zaměřených prezentací. Velký důraz klade na odbornou úroveň jednotlivých přednášek a maximální přínos pro účastníky.

Konference je rozdělena na manažerskou a technickou sekci. Přednášky v jednotlivých sálech probíhají zcela synchronně, účastníci mohou mezi sály volně přecházet a sestavit si tak vlastní program, který plně vyhovuje jejich zájmům.

Svou velikostí patří odborná konference Security mezi největší security akce na našem území. Celkem se představí na 30 vystupujících a očekává více se než čtyři sta posluchačů.

Prezentace v technickém sále se zaměří na aktuální útoky a jejich detekci, upozorní na nové bezpečnostní principy a představí stále aktuálnější problematiky Internetu věcí (IoT - Internet of Things).

Mluvčí v manažerském sále se budou věnovat tématu Security Operation Center (SOC), aktuálním hrozbám a principům bezpečnosti, bezpečnosti dat v cloudu a sociálních sítí.

Jedním z mnoha doplňkových programů je oblíbená testovací laboratoř, ve které si účastníci mohou sami vyzkoušet hackerské techniky a ověřit si své znalosti formou soutěže.

Security 2016 se koná ve středu 17.2. 2016 v Clarion Congress Hotel Praha.

Další články k tématům - bezpečnost - cloud - hacker - internet - IoT - konference - soutěž

Článek AEC a.s. ze dne pondělí 18. ledna 2016

Další články od AEC a.s.