logo AEC a.s.

Konference SECURITY 2015

Již 23. ročník konference SECURITY se uskuteční 18.2. 2015 v Clarion Congress Hotelu Praha. Jde o tradiční nezávislou konferenci, kde vystoupí řada významných českých ale i zahraničních odborníků z oblasti IT bezpečnosti.

Hlavní organizátor konference, společnost AEC, si klade za hlavní cíl udržet konferenci nezávislou, tedy bez propagačně zaměřených přednášek. Klade velký důraz na odbornou úroveň jednotlivých přednášek a maximální přínos pro účastníky.

Za dobu své existence si konference našla mnoho stálých účastníků mezi odbornou veřejností ze státní i soukromé sféry a každoročně oslovuje další IT odborníky věnující se oblasti bezpečnosti ICT. Svojí velikostí patří mezi největší security akce na našem území. Také v letošním roce se očekává více než tři sta posluchačů.

Anotace přednášek:

 Program konference již tradičně proběhne paralelně ve dvou sálech s rozdílným programem, který bude rozdělen do tematických bloků. Připraven je sál "manažerský" pro zájemce o přednášky z manažerského pohledu a také sál "technický", do kterého jsou přichystány více technicky zaměřené prezentace a ukázky. Účastníci mohou mezi sály volně přecházet a sestavit si tak vlastní program, který plně vyhovuje jejich zájmům.

V technickém sále se můžete těšit na přednášky z oblastí SCADA security, Anonymita v síti, Biometrie a Bezpečnost mobilních zařízení. V manažerském sále budou prezentována témata Vizionáři - velké změny přede dveřmi, Dokumentace, digitalizace a bezpečnost a bude detailně rozebírán silný aktuální problém Internetových fraudů.

Další články k tématům - archivace - bezpečnost - biometrie - digitalizace - konference - policie - zákon

Článek AEC a.s. ze dne čtvrtek 22. ledna 2015

Další články od AEC a.s.