logo AEC a.s.

SECURITY 2017 - setkání odborníků na počítačovou bezpečnost

Jubilejní 25. ročník odborné IT konference SECURITY se koná ve čtvrtek 23. 2. 2016 v Clarion Congress Hotel Praha 9. Konference je rozdělena na manažerskou a technickou sekci a svou velikostí se řadí mezi největší IT security akce v Česku.

Hlavní organizátor konference, společnost AEC, si klade za hlavní cíl udržet konferenci nezávislou, tedy bez marketingově a obchodně zaměřených prezentací. Velký důraz klade na odbornou úroveň jednotlivých přednášek a maximální přínos pro účastníky. Mezi řečníky vystoupí řada zahraničních odborníků z oblasti IT bezpečnosti, posluchačům se tak naskýtá unikátní možnost srovnání aktuální situace u nás a v cizině.

Akce je rozdělena na manažerskou a technickou sekci. Přednášky v jednotlivých sálech probíhají zcela synchronně, účastníci mohou mezi sály volně přecházet a sestavit si tak vlastní program, který plně vyhovuje jejich zájmům.

Prezentace v technickém sále se zaměří na velmi aktuální problém ransomwaru a s tím související detekce malwaru, útoky a zabezpečení Internetu věcí (Internet of Things) a řízení a správu privilegovaných účtů.

V manažerském sále bude dominovat horké téma GDPR. Na základě vyhodnocení loňské návštěvnické ankety celý program opět doplní vysoké množství případových studií.

Jedním z mnoha doplňkových programů je oblíbená testovací laboratoř, ve které si účastníci mohou sami vyzkoušet hackerské techniky a ověřit si své znalosti formou soutěže.

Za dobu své existence si SECURITY konference našla pevné místo v kalendářích českých a slovenských bezpečnostních manažerů, specialistů a auditorů.

V loňském roce přivítala více než 500 účastníků a svojí velikostí patří mezi největší IT security akce na našem území.

Konference SECURITY 2017 se koná ve čtvrtek 23. 2. 2016 v Clarion Congress Hotel Praha 9 - Vysočany.

Další články k tématům - audit - bezpečnost - detekce - GDPR - hacker - konference - malware - ransomware - testování

Článek AEC a.s. ze dne pátek 6. ledna 2017

Další články od AEC a.s.