logo AGORA plus, a.s.

Chytré uložiště elektronických dokumentů SMART Archiv

SMART Archiv výrazně pomáhá všem subjektům s povinností elektronicky komunikovat s orgány státní správy a samosprávy. Současně zefektivňuje firemní procesy a přispívá k úspoře nákladů.

Výjimečnost řešení SMART Archivu - TS-ELDAx spočívá kromě univerzálnosti dostupných funkcí také v orientaci na různé segmenty trhu. Kromě velkých organizací, enterprise zákazníků, kde je takovýto produkt již dostupný od více výrobců, jsou vyvinuty verze určené výhradně pro segment malých a středních společností, živnostníků, lékařů, právníků i fyzických osob, pro které bylo dříve obdobné řešení zcela nedostupné. Důležitá je také možnost použití TS-ELDAx na mobilních zařízeních, noteboocích, ale i běžných PC nebo firemních serverech.

Skutečnost, že cena služby SMART Archivu startuje pro ty nejmenší zákazníky už okolo několika set korun ročně, činí možnost využívání elektronické archivace běžných nebo důvěryhodných dokumentů dostupnou prakticky pro kohokoliv.

Významným faktorem pro bezproblémové pochopení a správné využívání SMART Archivu je osvěta prostřednictvím portálu earchivace.cz, kde každý najde vysvětlení klíčových pojmů jako důvěryhodná archivace, časové razítko, elektronický podpis, ale i konkrétní doporučení od renomovaných právních kanceláří na aplikaci zákonů vztahujících se k této problematice v praxi.

Příkladem konkrétní prospěšnosti SMART Archivu v segmentu malých zákazníků je bezproblémová aplikace povinností plynoucích ze zákona č. 470/2011 Sb., povinnost pro OSVČ podávat dokumenty ČSSZ pouze elektronicky.

"Jsme si vědomi složitosti dané problematiky pro běžného uživatele, proto chceme zákazníkům maximálně pomoci při hledání řešení v oblasti zpracování a archivace dokumentů. Věříme, že naše dlouhodobé zkušenosti z této oblasti zhodnotíme, a že je v rámci projektu SMART Archivu využijeme ke spokojenosti zákazníků," říká Miroslav Prokeš, výkonný ředitel, AGORA plus, a.s.

SMART Archiv je společným řešením společností AGORA plus, a.s. a TECHNISERV IT, s.r.o., které uzavřely dohodu o strategické spolupráci v oblasti zpracování a archivace elektronických dokumentů.

I trh malých a středních zákazníků se konečně dočkal dostupného produktu a komplexní informovanosti.

Další články k tématům - archivace - server - zákon - Miroslav Prokeš

Článek AGORA plus, a.s. ze dne pátek 4. července 2014

Další články od AGORA plus, a.s.

Chytré uložiště elektronických dokumentů SMART Archiv