logo AIMTEC a.s.

AIMTEC v Hamburk Business Center Plzeň

Společnost AIMTEC se po 17 letech přestěhovala do moderního sídla, které odpovídá jejímu charakteru - softwarové a technologické firmy. Nové kancelářské prostory současně zvyšují komfort spolupráce na projektech, které jsou stále komplexnější a často na nich pracují týmy napříč divizemi.

"Nové sídlo jsme hledali několik let a jsem rád, že se nám nakonec podařilo najít prostory, které jsou velmi moderní a posunou nás opět dál. I po této změně chceme zachovat firemní hodnoty, které nás všechny spojují a se kterými jsme AIMTEC v roce 1996 zakládali. Velkou motivací ke stěhování bylo sdílení informací a podpora spolupráce. Druhým velkým důvodem bylo zlepšení naší image u současných i budoucích zákazníků. Věřím, že jakmile se plně zabydlíme, místo, kde pracujeme, se zařadí mezi jeden z mnoha benefitů, které nabízíme," říká Jaroslav Follprecht, CEO společnosti.

"Nové kanceláře mají vše, co moderní způsob práce vyžaduje - od flexibilních pracovních míst přes hernu až po kavárnu. Prostory jsou také ekologičtější a úspornější, než tomu bylo doposud. To vše se, jak věříme, pozitivně odrazí na úrovni služeb, které poskytujeme. V Plzni takový projekt není obvyklý. Museli jsme investovat nemalé úsilí i finanční prostředky na úpravy a vybavení místa," říká ke změně Roman Žák, předseda představenstva společnosti.

Při hledání nového sídla byla ve hře i vlastní výstavba. Nakonec zvítězil projekt Hamburk Business Center, který byl dokončen v roce 2019.

Celkový koncept místu vdechl ateliér PRO-STORY, architekti Jiří Zábran a Markéta Škopková. Nové prostory se snažil co nejvíce přizpůsobit charakteru společnosti i moderním trendům. 

Nová adresa sídla:

Článek AIMTEC a.s. ze dne středa 8. ledna 2020

Další články od AIMTEC a.s.