logo ALL.COM - software s.r.o.

Testovací verze programu ALLWIN PLUS

Programy ALLWIN PLUS můžete zcela zdarma provozovat v testovacím režimu, k dispozici jsou dvě varianty testovacího provozu ...

Programy ALLWIN PLUS můžete zcela zdarma provozovat v testovacím režimu, nabízíme dvě varianty testovacího provozu :

  1. Nainstalujte si instalaci programu ALLWIN PLUS, umístěnou v sekci download našich stránek. Bez jakéhokoliv kontaktování naší společnosti můžete tuto instalaci používat neomezeně dlouho s tím, že v každém pátém řádku je volané číslo nahrazeno textem označujícím testovací verzi programu. Tato verze je vhodná pro vyzkoušení činnosti programu v různých prostředích a konfiguracích softwaru a hardwaru. Tato verze není určena pro vyzkoušení, jak přesně program ALLWIN PLUS provádí vyúčtování hovorného, protože záznamy označené "test" jsou z vyhodnocení vyloučeny.

  2. Nainstalujte si instalaci programu ALLWIN PLUS, umístěnou v sekci download našich stránek (stejná jako u varianty 1). Po instalaci kontaktujte naše pracovníky s požadavkem o zaostření této instalace pro testovací účely. Naši pracovníci vám nainstalovaný program zaostří na 21 dnů. V tomto období bude program pracovat scela shodně jako ostrá verze. Tato verze je vhodná pro ověření, jak přesně program ALLWIN PLUS provádí vyúčtování hovorného.

Článek ALL.COM - software s.r.o. ze dne středa 28. května 2008

Další články od ALL.COM - software s.r.o.