logo ALTRON Business Solutions, a.s.

ALTRON představí řešení datových center na konferenci VeeamON Forum Prague

Konference VeeamON Forum Prague je největší událost zaměřenou na dostupnost datových center v České republice. Akce se koná ve středu 18.11. 2015 v Paláci Žofín. Nenechejte si ujít ani večerní program ve stylu Las Vegas, bude stát za to!

Hlavním posláním konference je sdílet informace a poskytnout přehled o dostupných řešeních a řešeních Veeam partnerům a odborníkům v oblasti IT, aby mohli dosáhnout úspěchů při zajišťování nepřetržitého chodu firem (Always-On Business).

"Strategie cloudových služeb a jejich zálohování je důležitou součástí našeho portfolia ICT služeb. Jako nezávislý systémový integrátor, který staví také na vlastním softwarovém vývoji, spolupracujeme s našimi partnery na IT řešeních, která pomohou našim zákazníkům v rozvoji jejich byznysu a zároveň zajistí bezpečnost a dostupnost kritických dat. Díky úspěšné a dlouhodobé spolupráci se společností Veeam se budeme aktivně podílet na důležité akci, kterou bezesporu VeeamOn Forum v Praze je," říká Zbyněk Juřena, ředitel ALTRON Business Solutions.

ALTRON dlouhodobě spolupracuje se společností Veeam především v oblasti řešení zálohování pro cloud a virtualizaci IT prostředí i firemních zákazníků. V České republice je ALTRON prostřednictvím své divize ALTRON Business Solutions zároveň jedním z mála držitelů nejvyšší úrovně partnerství Veeam Gold.

I z tohoto důvodu se ALTRON stal letošním zlatým partnerem největší události zaměřené na dostupnost datových center VeeamON Forum, která se bude konat 18.11. 2015 v Paláci Žofín.

Akce navazuje na světovou konferenci VeeamON Las Vegas a společnost ALTRON zde bude prezentovat svá ICT řešení a systémovou integraci založenou na produktech Veeam.

Článek ALTRON Business Solutions, a.s. ze dne pátek 25. září 2015

Další články od ALTRON Business Solutions, a.s.