logo Amenit s.r.o.

Cyclope - nástroj pro monitoring využití lidských zdrojů

K zakoupené licenci Cyclope pro monitorování počítačů můžete nyní zdarma získat i nástroj Cyclope Printer Management Software pro monitorování tisku na firemních tiskárnách! Platnost akce je do 15.2 2014, při registraci zkušební verze se platnost akce prodlouží o dalších 15 dní.

Díky nástroji pro monitorování činnosti zaměstnanců Cyclope Employee Monitoring získáte přehled o tom, co se děje na firemních počítačích, a následné zefektivnění práce povede ke značným úsporám. Dle zákona je zaměstnavatel povinen mít kontrolu nad firemním majetkem, což v tomto případě představuje monitorování práce na počítačích. Nabízené řešení splňuje zákonné normy pro ochranu soukromí.

Monitorovací software Cyclope stojí peníze a je tedy logické chtít, aby se Vám každá koruna, kterou do takového produktu investujete, vrátila. Vzali jsme si kalkulačku a počítali za Vás - pokud si vezmeme jako příklad zaměstnance se mzdou ve výši cca 75% v ČR deklarované průměrné mzdy, stačilo by, aby vynaložil denně pouhé 2 minuty pracovní doby efektivněji - investice se tedy určitě vyplatí!

Monitoring firemních tiskáren

Většina firem dnes dříve než jindy sleduje náklady na provoz. Ačkoliv to na první pohled nemusí být patrné, zátěž rozpočtu je silně ovlivněna nepřiměřeně vysokými náklady na tisk. Jinými slovy je nutné mít přehled o tom, jaké dokumenty se ve firmě tisknou, kolik se jich tiskne a zamozřejmě také kteří uživatelé jsou "největšími tiskaři".

Použití nástrojů na monitorování tisku se tedy stává nezbytností. To je jeden z důvodů, proč nasadit ve firmě nástroj pro monitorování tiskových úloh Cyclope Print Management Software. Jedná se o jednoduchý, ale velmi účinný nástroj s nízkými pořizovacími a provozními náklady.

Cyclope Printer Management Software je použitelný ve firmách všech velikostí a lze jím sledovat náklady na tisk u síťových, sdílených i lokálních tiskáren.

Další články k tématům - Cyclope - monitoring - software - tisk - zákon - zaměstnanci - zdarma

Článek Amenit s.r.o. ze dne pátek 7. února 2014

Další články od Amenit s.r.o.