logo AMI Praha a.s.

kouty.cz a heliasport.cz: nové internetové prezenace od AMI Praha

Společnost AMI Praha a.s. vytvořila pro ski areál Kouty novou internetovou prezentaci kouty.cz (lyžařské středisko v Koutech nad Desnou v Jeseníkách) a pro HELIA SPORT (síť prodejen se sportovními potřebami HELIA SPORT) nový web a e-shop heliasport.cz.

Ski areál Kouty

Cílem www.kouty.cz je informovat veřejnost o novinkách a akcích v nově otevřeném lyžařském středisku v Koutech nad Desnou v Jeseníkách. Výstavba lyžařského střediska představuje největší investici do lyžařských areálů v ČR pro rok 2010 a pyšní několika "nej".

Podél nejdelší sjezdovky v republice vede šesti-sedačková lanovka, která je u nás první svého druhu. Na webu nechybí moderní prvky, které zajistí dostatečně kvalitní informace potenciálním návštěvníkům areálu - informace o aktuálním počasí, aktuální stav sněhových podmínek, online kamera a další.

HELIA SPORT

Pro síť prodejen se sportovními potřebami HELIA SPORT spustila společnost AMI Praha nový web www.heliasport.cz. Web poskytuje zákazníkům HELIA SPORTU kvalitní přehled o nabízených produktech.

Součástí webu je e-shop, ve kterém se každý den rozšiřuje portfolio produktů, které si mohou zákazníci koupit online. Web je provázán se zákaznickým programem ActiveClub. Zákaznický program umožňuje uživatelům získat řadu atraktivních odměn za opakované nákupy a využívání služeb HELIA SPORTU.

Další články k tématům - eshop - heliasport - Kouty - ski

Článek AMI Praha a.s. ze dne pondělí 13. prosince 2010

Další články od AMI Praha a.s.