logo AMI Praha a.s.

Inovativní webová prezentace pro CZECH-IN

Společnost AMI Praha vytvořila pro přední mezinárodní kongresovou agenturu C-IN již několikátou generaci webového řešení c-in.eu. Web je navržen v responzivním designu a odráží nejnovější trendy webové tvorby.

Cílem projektu bylo vytvořit unikátní a inovativní webovou prezentaci, která bude utvářet image společnosti ve světě a představí návštěvníkům nejen společnost C-IN, ale i její činnost, realizované a plánované akce. Mezi hlavní požadavky bylo zakomponování šesti barev z C-IN manuálu a dále pak byl kladen velký důraz na vizuálnost celého webu.

Jedná se již několikátou generaci webu, kterou AMI Praha pro společnost C-IN realizovala. Požadavkem bylo zachování a vylepšení stávající funkčnosti (např. doplnění o timeline apod.), zachování obsahu, zachování české a anglické jazykové verze.

Stránky jsou pojaty především jako vizuální prezentace, kde je kladem důraz na image přední mezinárodní kongresové agentury, která na trhu působí již od roku 2002. Web c-in.eu je přihlášen do aktuálního ročníku ankety WebTop100.

"Nový web nás opět posouvá o kousek dál před naši konkurenci. Web splňuje veškeré naše požadavky a je utváří image naší společnosti. Návštěvníci mají nyní k dispozici krásné a přehledné stránky, kde najdou veškeré potřebné informace o nás a námi realizovaných a připravovaných akcích. Rád bych poděkoval týmu AMI Praha za profesionální přístup a bezchybnou realizaci. S AMI je vždy radost pracovat," říká Aleš Pejsar, Director of Sales and Marketing ve společnosti C-IN.

O společnosti C-IN

Společnost C-IN byla založena v roce 2002. S více než 12 lety zkušeností nabízí C-IN služby kongresového a asociačního managementu na té nejvyšší úrovni. S hlavním sídlem v Praze a pobočkou v Bruselu máme strategickou výhodu pro poskytování služeb po celé Evropě.

Na organizaci více než 50 akcí ročně a poskytování služeb asociačního managementu pro několik evropských klientů se v současné době podílí 45 členný tým profesionálů.

Naším hlavním cílem je transparentnost, efektivita a profesionální řešení pro jakékoliv požadavky klienta či cíle akce.

Další články k tématům - anketa - design - inovace - marketing - web - Aleš Pejsar

Článek AMI Praha a.s. ze dne čtvrtek 9. října 2014

Další články od AMI Praha a.s.