logo itpoint.cz

Trocha chaosu s Memobox Virtual, aneb jak to vlastně je

Vyrozumívání o nově uloženém vzkazu - pokud bylo dříve nastaveno - je stále funkční, nově se ale již teď nedá aktivovat, ale ani změnit nebo zrušit ...

Zjistili jsme, že účastníkům služby Memobox Virtual, kteří již dříve aktivovali vyrozumívání o uložení nové zprávy prostřednictvím volání systému na zvolené telefonní číslo - toto stále funguje ! Je to zajímavé, neboť z hlasového menu Memobox Virtualu již zmizela příslušná část pojednávající o nastavení a správě služby vyrozumívání.

Teď nastává paradoxní situace - ten, kdo by chtěl nyní udělat změnu nebo dokonce vyrozumívání zrušit - NEMÁ JAK. Že by to tak již bylo na věčné časy? Nechejme se překvapit !

Představte si ale například tuto situaci ze života :

Co teď s tím ?

- přivítáme Vaše zkušenosti a poznatky -

Článek ze dne 24. listopadu 1999 - středa