logo Asociace.BIZ

Internet Effectiveness Awards startují nominacemi

Internet Effectiveness Awards, soutěž nejefektivnějších internetových řešení, tedy webů, portálů, e-shopů, B2B systémů a digitální reklamy, odstartovala v novém termínu již 1. února 2009.

Pořadatelé připravili nové speciální kategorie. Do hlasování se letos zapojí i veřejnost. Vydavatelství Economia již není spoluorganizátorem soutěže a IEA 09 je plně v režii Asociace dodavatelů internetových řešení - Asociace.BIZ.

Ceny internetu za efektivitu proběhnou v ČR ve stejnou dobu jako britské NMA Effectiveness Awards. Internetová řešení lze do soutěže přihlásit v průběhu února, vítězové budou vyhlášeni na přelomu května a června. Slavnostní vyhlášení bude letos poprvé propojeno přímo s odbornou konferencí. Půjde o přehlídku nejefektivnějších business řešení a inovací v digitálních médiích.

Novinkou je zapojení veřejnosti do hlasování. Efektivitu a inovace bude sice stále posuzovat odborná porota, nicméně letos poprvé bude hlasovat také veřejnost o osobnosti, která nejvíce přispěla k rozvoji internetu. Tato nová kategorie je další z inovací soutěže.

Letos končí exkluzivita vydavatelství Economia. Vydavatelství odstupuje od spolupořádání neziskové soutěže z finančních důvodů a nadále bude podporovat soutěž v roli jednoho z mediálních partnerů. IEA se tím otevírá širokému spektru médií, kterým je zpřístupněn unikátní obsah a umožněna kontrola objektivity IEA.

Pořadatel, Asociace dodavatelů internetových řešení - Asociace.BIZ, chce v letošním ročníku ukázat nové kategorie jako jsou "Best New Business" nebo již zmíněná "Osobnost, která nejvíce přispěla k rozvoji internetu". IEA letos přinesou více odborného obsahu, speciální video rozhovory s vítězi a porotou, pro nejzajímavější inovace je otevřena speciální vlastní kategorie.

Soutěž bude tradičně nekomerční, jejím cílem je přinášet užitečný a praktický obsah o internetu a digitálních médiích, nikoli zisk. Veškeré příjmy z poplatků a sponzoringu budou použity výhradně na rozvoj a zkvalitnění soutěže a související konference.

Nominace na ocenění probíhají elektronicky na IEA.cz do konce února. Nominovány mohou být weby, portály, internetové obchody a B2B systémy, digitální komunikační kampaně a další internetová řešení.

Další články k tématům - Awards - B2B - BIZ - Effectiveness - IEA - řešení - soutěž

Článek Asociace.BIZ ze dne pátek 6. února 2009

Další články od Asociace.BIZ