logo Asseco Central Europe, a.s.

Asseco Czech Republic má nového člena dozorčí rady

Řádná valná hromada Asseco Czech Republic jmenovala novým členem dozorčí rady Asseco Czech Republic pana Martina Morávka, který tak nahradil Jaceka Jósefa Ducha.

Tato změna byla učiněna v souladu s politikou skupiny ASSECO, kdy je dozorčí rada složena ze zástupců vrcholového vedení mateřské společnosti.

Ing. Martin Morávek (1971) absolvoval Elektrotechnickou fakultu STU v Bratislavě, obor Technická kybernetika a Fakultu hospodářské informatiky na Ekonomické univerzitě v Bratislavě, obor Hospodářská informatika.

Od roku 1994 pracoval ve společnosti ASSET, s.r.o. jako síťový specialista, později jako vývojový pracovník systémů pro e-banking. Po oddělení softwarových aktivit do společnosti ASSET Soft, která od roku 2005 figuruje na trhu pod názvem Asseco Slovakia, zastával funkci ředitele Divize IT a člena představenstva.

V roce 2002 byl jmenován do funkce Chief Technology Officer a stal se ředitelem divize Software Development. Od 1.1. 2006 je ředitelem divize Business Division Group ve společnosti Asseco Slovakia.

Článek Asseco Central Europe, a.s. ze dne středa 2. dubna 2008

Další články od Asseco Central Europe, a.s.