logo ATLAS.CZ a.s

Atlas a Centrum porostou společně

Výsledkem této transakce je netmediální skupina s celkovým zásahem téměř 4 mil. uživatelů v Čechách a 1,4 mil. uživatelů na Slovensku. Tato skupina se stává českou internetovou dvojkou s velkým náskokem, lídrem na Slovensku a mimo jiné dominantním hráčem na poli ženských webů napříč oběma zeměmi.

Předsedou představenstva byl jmenován dosavadní výkonný ředitel společnosti NetCentrum Pavel Mucha. Dosavadní výkonní ředitelé všech společností zůstávají ve svých pozicích.

"Cílem spojení je rychlejší růst v Čechách a na Slovensku", říká předseda představenstva ve všech společnostech Pavel Mucha a první kroky popisuje následovně : "Právě dnes startuje integrační proces, který má za úkol spojit know-how, talenty a kulturu obou společnosti."

Značky a služby zůstanou zachovány a budou se nadále rozvíjet společně. Uživatelé obou portálů nyní získají to nejlepší z obou světů. Mimo to se uživatelé mohou těšit také na zcela nové služby, u nichž bude kladen velký důraz na odladění a na přínos pro běžný život. Reklamní zadavatelé se mohou těšit na zcela nové možnosti v oslovování nových zákazníků.

Hlavním lokálním poradcem na straně kupujícího byla společnost Wood & Company.

Obě společnosti se přestěhují do společných prostor během první poloviny roku.

Atlas a Centrum pro tuto příležitost spustilo speciální webovou stránku spojeno.cz, kde zájemci naleznou všechny potřebné informace o spojení obou firem, ale budou i moci přispět svým tipem na nové služby či na zlepšení stávajících. Stránka bude průběžně aktualizována.

Článek ATLAS.CZ a.s ze dne středa 27. února 2008

Další články od ATLAS.CZ a.s