logo ATLAS.CZ a.s

Atlas jako první bez spamů

Uživatelé e-mailových účtů na Atlas.cz a Atlas.sk se již nemusí bát přesycení svých schránek nevyžádanou poštou. Atlas, jako první z českých a slovenských internetových portálů, přinesl svým klientům nejnovější řešení spamového filtru v podobě Barracuda Spam Firewall. Od nasazení nového antispamu je úspěšnost filtrace nevyžádané pošty 95%.

Atlas se rozhodl pro outsourcing této služby. "Dlouhodobě využívané zabezpečení od Kerio Mail server již nevyhovovalo našim nárokům, a proto jsme zvolili jedno z celosvětově uznávaných řešení – Barracuda Spam Firewall. Jsme první, kdo tento krok udělal. Očekáváme však, že nás ostatní budou následovat," uvádí IT Director společnosti Atlas.cz, Miloš Houfek.

Atlas se pro řešení Barracuda Spam Firewall rozhodl na základě výběrového řízení, které proběhlo v polovině minulého roku. Ze tří možných variant byla vybrána ta, která nejlépe odpovídala zadanému kritériu, tj. poměr ceny a výkonu. Celé řešení je nasazeno již od konce minulého roku. Atlas si od tohoto vylepšení slibuje především zvýšení loajality uživatelů, kteří ocení důkladnou ochranu před nevyžádanou poštou.

Článek ATLAS.CZ a.s ze dne pátek 18. ledna 2008

Další články od ATLAS.CZ a.s