logo AutoCont CZ a.s.

Jaromír Babinec, nový finanční řediel AutoContu

Jaromír Babinec od srpna 2010 posiluje vedení společnosti AutoCont CZ a.s. jako finanční ředitel. Jeho hlavním úkolem bude řízení akvizičních aktivit, které AutoCont v následujících letech chystá. Nástup Jaromíra Babince souvisí s plány AutoContu na významné posílení pozice na českém a slovenském trhu v následujících třech letech.

Jaromír Babinec do AutoContu přichází z Penta Investments v Praze, kde od roku 2007 zastával funkci investičního ředitele se zodpovědností za investice ve zdravotnictví, telekomunikacích a informačních technologiích. V minulosti působil v poradenské společnosti A.T. Kearney a v Československé obchodní bance.

"Jsem přesvědčen, že v týmu AutoContu budu schopen uplatnit své zkušenosti z oblasti fúzí a akvizic a realizovat tak ambiciózní rozvojový plán společnosti VIZE 2013. Věřím, že dlouhodobě silná pozice AutoContu v segmentu velkých a středních firem a jeho finanční síla jsou dobrou platformou pro další růst v regionu střední Evropy," uvádí Jaromír Babinec.

"Jsem velice rád, že se Jaromír stal členem našeho týmu a věřím, že se nám i díky jeho mnohaletým zkušenostem v oblasti investování, restrukturalizací a fúzí společně podaří realizovat naše rozvojové plány," komentuje nástup Babince Martin Grigar, předseda představenstva AutoCont CZ a.s.

Jaromír Babinec (41) vystudoval technickou kybernetiku na VUT Brno a získal titul MBA na INSEAD ve Francii. Je ženatý a se svou rodinou žije v Praze. Ve svém volném čase se věnuje lyžování a horské cyklistice.

Funkce finančního ředitele je v AutoContu zřízena nově, doposud byla v kompetenci ředitele společnosti.

Další články k tématům - Jaromír Babinec - Martin Grigar

Článek AutoCont CZ a.s. ze dne pondělí 6. září 2010

Další články od AutoCont CZ a.s.