logo AutoCont CZ a.s.

Kompetence VMware Desktop Virtualization pro AutoCont

Společnost AutoCont CZ a.s., která je VMware Solution Provider partnerem, získala jako první v České republice kompetenci Desktop Virtualization a prokazuje tak svou vedoucí pozici na trhu virtualizací.

Získání kompetence VMware Desktop Virtualization je náročný proces, při kterém AutoCont musel prokázat a splnit vysoké znalostní a odborné požadavky pro získání certifikace pro virtualizaci desktopů a aplikací a jejich implementaci.

"Stejně jako u serverové virtualizace, je AutoCont vedoucí technologickou společností, která dokáže zavádět novinky týkající se virtualizace desktopů do běžného provozu," uvedl Zdeněk Kuchař, VMware produkt & partner manažer společnosti AutoCont CZ a.s. "Dosažená kompetence VMware Desktop Virtualization zaručuje našim zákazníkům, že při návrzích a realizaci řešení virtualizace desktopů a aplikací spolupracují s profesionálním dodavatelem té nejvyšší úrovně," dodává Kuchař.

Společnost AutoCont dosáhla jako první a jediná v České republice úrovně VMware Solution Provider Premier Partner a kompetence VMware Authorized Consultant. AutoCont se tak stal jednou ze čtyř společností v regionu CEE (Central and Eastern Europe, čítajícím 19 zemí), kterým se podařilo získat tuto nejvyšší VMware certifikaci. Status Premier Partnera je zárukou pro zákazníky, že při návrzích a realizaci virtualizačních řešení spolupracují s profesionálním dodavatelem té nejvyšší úrovně.

Další články k tématům - kompetence - virtualizace - VMware - Zdeněk Kuchař

Článek AutoCont CZ a.s. ze dne pátek 25. června 2010

Další články od AutoCont CZ a.s.