logo AutoCont CZ a.s.

Statut Symantec Platinum Partner pro Autocont

Společnost AutoCont CZ a.s. již počtvrté za sebou obhájila statut Symantec Platinum Partner. Zákazníkům tím přináší odbornou znalost několika sad řešení Symantec a soustavně dosahuje plánovaných tržeb a vysoké úrovně spokojenosti zákazníků.

Slavnostní vyhlášení partnerů a předání certifikátů proběhlo 2.6. 2010 v Praze v rámci "Partnerského dne společnosti Symantec". "Produkty Symantec hrají pro zákazníky významnou roli při budování digitální bezpečnosti. Statut Symantec Platinum Partner garantuje zákazníkům vysokou erudovanost specialistů v návrzích a realizacích projektů v oblasti dostupnosti a zabezpečení dat," říká k ocenění Lukáš Zima, Business Development Manager ze společnosti Symantec.

"Se zneužitím nebo ztrátou dat se u našich zákazníků potkáváme téměř každý den a věříme, že investice vložené do zabezpečení sníží náklady za zneužití nebo ztrátu osobních nebo firemních dat. Základem pro navržení koncepce bezpečnosti je bezpečnostní audit," uvedl Milan Jandora, Symantec produkt a partner manažer společnosti AutoCont CZ a.s.

Další články k tématům - audit - partner - Platinum - zabezpečení - Lukáš Zima - Milan Jandora

Článek AutoCont CZ a.s. ze dne středa 30. června 2010

Další články od AutoCont CZ a.s.