logo AutoCont CZ a.s.

Walter Pavliš: nový ředitel pro rozsáhlé projekty AutoCont CZ

Walter Pavliš nastoupil do vysoké manažerské funkce významné české IT společnosti AutoCont CZ jako nový ředitel pro rozsáhlé projekty v komerčním sektoru. Na nový post přechází od softwarové společnosti ecommerce.cz, kde dosud působil jako obchodní ředitel. K jeho klíčovým úkolům v AutoContu CZ bude realizace projektů a rozvoj obchodních příležitostí.

Walter Pavliš, již ve společnosti AutoCont CZ a.s. působil, a to 9 let na pozici ředitele divize Enterprise Business Applications, která se specializuje na systémy a řešení v oblasti správy dokumentů, procesů, CRM, webů, portálů, integrace a vývoje. Poslední tři roky Walter Pavliš působil jako obchodní ředitel společnosti ecommerce.cz a. s., kde se zabýval především projekty z oblasti loterií a sázkových systémů.

"Naším cílem je spojit obchodní proces s odpovědností za realizaci projektů a maximálně zefektivnit spolupráci s našimi zákazníky. Především v komerčním sektoru je významným prvkem úspěšnosti projektu schopnost přinášet našim klientům nové možnosti v jejich podnikání. V každém segmentu trhu tak chceme mít schopné vedoucí manažery, kteří umí zakázku nejen obchodovat, ale i realizovat," komentuje tuto novou pozici Vlastimil Palata, ředitel pro strategický rozvoj.

Walter Pavliš vystudoval Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a obor obchodního práva "LLM - in Corporate Law", Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně.

Walteru Pavlišovi je 39 let, je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se věnuje potápění, jeskyním a zkoumáním nejrůznějších záhad.

Další články k tématům - CRM - LLM - rozvoj - ředitel - Walter Pavliš - Vlastimil Palata

Článek AutoCont CZ a.s. ze dne úterý 11. ledna 2011

Další články od AutoCont CZ a.s.