logo Barco s.r.o.

KARAT Software bude využívat specializovaná řešení v oblasti RFID a čárových kódů od společnosti Barco

Společnosti Barco, integrátor čárových kódů a RFID technologií a KARAT Software, výrobce a dodavatel informačních systémů v České republice a na Slovensku se dohodly na obchodní spolupráci v oblasti dodávek technologií čárových kódů a RFID.

KARAT Software se řadí mezi nejvýznamnější výrobce a dodavatele informačních systémů na trhu České a Slovenské republiky. Příležitost nabídnout zákazníkům a implementačním partnerům společnosti KARAT Software specializovaná progresivní řešení byla hlavním motivem ke spolupráci obou firem.

"V tuto chvíli máme více jak 2000 instalací v ČR a na Slovensku. Jelikož se nám v posledních letech stále více množí požadavky na specializovaná řešení v oboru automatické identifikace, rozhodli jsme se v této oblasti rozšířit seznam našich obchodních partnerů o zkušeného a spolehlivého partnera s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Portfolio společnosti Barco navíc zahrnuje produkty pro nejrůznější aplikace a značky s velmi dobrými výkonovými parametry. Díky spolupráci se společností Barco budeme moci našim zákazníkům nabídnout profesionální řešení a podporu s vyšší efektivitou," upřesnil motivaci ze strany společnosti KARAT Software ředitel pro strategii a marketing Vladimír Prinke.

Technologie RFID a čárových kódů nabízejí firmám nové možnosti automatické identifikace a mobility sběru dat. Tyto systémy patří v oblasti IT mezi dynamické a rozvíjející se obory a jsou ve stále větší míře nasazovány napříč všemi obory jak v malých tak i velkých firmách, výrobních i servisních organizací. Mezi hlavní motivy patří zvýšení automatizace procesů, zlepšení kontroly a přesnosti provádění operací a zvýšení úrovně služeb pro zákazníky.

"Řešení využívající technologie čárového kódu a RFID se neustále zdokonalují. Jejich včasné nasazení může ovlivnit jak náklady tak produktivitu a tím i konkurenční postavení firmy na trhu. Jsme přesvědčeni o tom, že díky 15-letým zkušenostem v oboru jsem schopni zákazníkům společnosti KARAT Software nabídnout moderní IT řešení reagující na jejich aktuální potřeby," řekl ke spolupráci Peter Valent, jednatel společnosti Barco Slovakia.

Článek Barco s.r.o. ze dne středa 16. dubna 2008

Další články od Barco s.r.o.