logo Barco s.r.o.

Warehouse Management System SmartStock.WMS bude řídit sklady v Bulharsku

Uherské Hradiště 7. června (PROTEXT) - Společnosti Barco, integrátor v oblasti RFID a čárových kódů, a SystemGroup Bulgaria, dodavatel IT řešení pro retail, dopravu a logistiku, uzavřeli partnerskou smlouvu o zastoupení systému SmartStock.WMS na bulharském trhu.

V krátkém časovém horizontu společnost Barco uzavřela další partnerskou smlouvu o zastoupení systému SmartStock.WMS v zahraničí. Partnerem společnosti Barco pro bulharský trh se stala společnost SystemGroup Bulgaria, dodavatele komplexních IT řešení pro automatizaci a řízení procesů v oblasti průmyslu a výroby, retailu, dopravy, logistiky a řízení skladů a poskytovatele IT řešení v oblasti integrace čárových kódů, RFID, bezdrátových sítí, mobilních terminálů, POS, vážících, balících a pokladních systémů. Síť implementačních partnerů systému SmartStock.WMS se tak rozšířila na bulharský trh.

"Budování naší partnerské sítě v zahraničí je důležitým předpokladem pro expanzi systému a jeho dostupnosti na trzích v zahraničí. Díky našim partnerům v těchto zemích můžeme současným i budoucím zákazníkům zaručit bezproblémovou implementaci systému, kvalitu poskytovaných služeb a nezbytnou technickou podporu," zdůraznil Miroslav Pípal, jednatel Barco. O komentář ke spolupráci jsme požádali Marii Mitevovou, sales manažerku pro logistické systémy ze společnosti SystemGroup: "Bulharský logistický trh se stále ještě vyvíjí. Proto potřebujeme WMS systém, který lze snadno a rychle lokalizovat a implementovat u zákazníka. Věříme, že SmartStock.WMS splňuje potřeby našeho trhu díky svému intuitivnímu interface, flexibilitě systému a konkurenceschopné cenové strategii."

Článek Barco s.r.o. ze dne pátek 8. června 2007

Další články od Barco s.r.o.