logo Blue Dynamic, s.r.o.

Dynamics AX 2012 R3 řídí klíčové procesy BCC elektrospeciaalzaken B.V.

Blue Dynamic dodal pro holandského prodejce spotřební elektroniky BCC elektrospeciaalzaken B.V. ERP systém Microsoft Dynamics AX 2012 R3. Společnost Blue Dynamic byla vybrána jako jediný implementační partner díky svým rozsáhlým zkušenostem z velkých mezinárodních implementací pro maloobchod.

BCC elektrospeciaalzaken B.V. je důležitým členem skupiny The Darty Group, který je jedním z největších prodejců elektra. BCC působí na trhu spotřební elektroniky v Holandsku, kde poskytuje své služby v 58 obchodech a na e-shopech. Zároveň její sesterská společnost v Belgii dosáhla v roce 2013 obratu 688,6 milionů Euro.

Původní ERP systém generoval vysoké náklady a měl i svá omezení. Pracovalo se s několika systémy, ale i tak nebyly vždy k dispozici přesné informace pro další strategické rozhodování. Proto společnost BCC potřebovala nalézt řešení, které přesně vyřeší konkrétní potřeby a dodá nezbytné inovace pro obchod i logistiku.

Po pečlivé analýze byl vybrán produkt Microsoft Dynamics AX 2012 R3, který umožňuje spouštět BackOffice a používat logistiku propojenou s centrálním skladem a s dodávkami do domácností. Nové řešení přináší značné úspory v oblasti IT investic a je schopné implementovat nové procesy a funkce, které posílí pozici BCC na trhu spotřební elektroniky v Nizozemsku.

Blue Dynamic v rámci implementace nového ERP systému poskytnul změnu ze SAPu na aplikaci Microsoft Dynamics AX 2012 R3, transformaci komunikace DWH na SAP AX a realizoval všechny požadavky v oblasti nákupu a category managementu, prodeje, financí, logistiky. Řídí všechna rozhraní, poskytuje datové migrace, přizpůsobuje řešení vzhledem k ostatním systémům, vytváří integrační platformu založenou na Microsoft BizTalk a řídí celý projekt dodávání.

BCC elektrospeciaalzaken B.V. oceňuje komplexnost všech řešení, která nabízejí integraci s existujícími systémy pro pokrytí všech klíčových obchodních oblastí. Blue Dynamic team začal implementaci ještě před vydáním oficiální verze společnosti Microsoft a poskytl i podporu v průběhu celého životního cyklu projektu.

Společnost Blue Dynamic byla vybrána jako jediný implementační partner - hlavně díky rozsáhlým zkušenostem z velkých mezinárodních implementací maloobchodních společností a velmi dobře chápe, co je pro BCC opravdu důležité.

Další články k tématům - analýza - Dynamic - ERP - eshop - inovace - Microsoft - SAP

Článek Blue Dynamic, s.r.o. ze dne středa 29. října 2014

Další články od Blue Dynamic, s.r.o.