logo Blue Dynamic, s.r.o.

Blue Dynamic zajišťuje provoz a správu kritických systémů pro BCC elektrospeciaalzaken B.V.

Tým Blue Dynamic převzal v holandské společnosti BCC elektrospeciaalzaken B.V. správu sítí, datových úložišť, aplikací a operačních systémů. Jeho aktuálním posláním je zajistit jejich bezproblémový chod v režimu 24x7 a další vývoj.

BCC elektrospeciaalzaken B.V. je důležitým členem skupiny The Darty Group, který je jedním z největších prodejců elektra. BCC působí na trhu spotřební elektroniky v Holandsku, kde poskytuje své služby v 58 obchodech a na e-shopech. Zároveň její sesterská společnost v Belgii dosáhla v roce 2013 obratu 688,6 milionů Euro.

Blue Dynamic poskytuje vysoce spolehlivé a bezpečné řešení pro provoz a společnost BCC má tak jistotu, že všechny její systémy a infrastruktura jsou v dobrých rukou. BCC má partnera, který je zodpovědný za spolehlivý chod informačních systémů a je vždy připraven řešit případné komplikace.

Systémy a aplikace BCC byly převedeny pod proaktivní monitoring Blue Dynamic a správu specialistů, kteří postupně zrealizovali dohodnuté projekty. Blue Dynamic implementoval nový zálohovací systém místo starého desetiletého bez podpory, nahradil zastaralou WiFi síť centrály společnosti a logistického centra, optimalizoval výkon pomalých databází, konsolidoval počet databází (snížení počtu licencí), zjednodušil řízení služby Active Directory a vytvořil nové, rychlé a bezpečné redundantní VPN spojení mezi centrálou a jednotlivými obchody.

Společnost Blue Dynamic byla vybrána jako dodavatel hlavně proto, že její týmy mají širokou škálu dovedností a kompetencí, které korespondují optimálně a flexibilně s potřebami BCC a cítí přesně to, co je opravdu důležité pro maloobchod, velkoobchod a logistické společnosti.

Proaktivní monitoring Blue Dynamic pokrývá tyto oblasti a činnosti:

Další články k tématům - databáze - eshop - infrastruktura - monitoring - VPN - WiFi

Článek Blue Dynamic, s.r.o. ze dne pátek 31. října 2014

Další články od Blue Dynamic, s.r.o.