logo Blue Dynamic, s.r.o.

Zavádění umělé inteligence do obchodních procesů v retailu

Společnost Blue Dynamic se v poslední době stále více specializuje na uplatnění nejmodernějších technologií, zavádění umělé inteligence, IoT a strojového učení do obchodních procesů svých klientů.

"Protože sami máme zkušenost z práce v retailu, dokážeme se vcítit do situace našich klientů a dodávat jim tak řešení, která jim přinášejí reálnou hodnotu v podobě kvalitativně lepších procesů a umožňují jim nabízet špičkovou personalizovanou zákaznickou zkušenost. V současné době poskytujeme komplexní řešení a služby v oblasti informačních technologií společnostem s tisíci prodejnami ve 21 zemích Evropy," říká Karel Pecl, zakladatel a majitel společnosti Blue Dynamic.

Řešení založená na technologiích Microsoft Blue Dynamic poskytuje desítkám velkých tuzemských a zahraničních zákazníků jako například Assa Abloy, Hamleys, Euro-Center, BCC, Cool Investments nebo Darty. V minulosti firma pracovala také například pro O2 či CME Group.

Vedle implementace nejmodernějších technologií pomáhá Blue Dynamic svým zákazníkům zlepšovat zákaznickou zkušenost klientů a vytvářet na základě analýzy velkých dat nabídky pro jejich zákazníky na míru.

Řešení Blue Dynamic pomáhají také lépe organizovat vnitřní firemní strukturu, lépe plánovat a řídit zdroje nebo optimalizovat finanční procesy. Umí také vyladit IT infrastrukturu obchodní společnosti nebo e-shopu tak, aby zvládla sezónní nápor a poskytuje současně přímou nepřetržitou péči o bezvýpadkový provoz takovýchto systémů.

Blue Dynamic založila v roce 2013 skupina expertů evropského řetězce Darty Group, do kterého patřil například i Datart. Své zkušenosti využívají k vývoji a zavádění nejmodernějších technologií do retailu, aby například bezproblémově fungovaly všechny systémy i v době extrémních zatížení.

Další články k tématům - analýza - eshop - IoT - Microsoft - obchod - optimalizace - retail - umělá inteligence - Karel Pecl

Článek Blue Dynamic, s.r.o. ze dne středa 27. března 2019

Další články od Blue Dynamic, s.r.o.