logo BM Servis s.r.o.

Spojení BM Servis a DC Concept přinese výhody uživatelům obou společností

Koncem roku 2016 došlo v české IT branži k zajímavému spojení, a to díky kapitálovému vstupu společnosti DC Concept do firmy BM Servis. Důvodem akvizice jsou ambiciózní plány na vývoj nové generace systému QI, postavené na moderních technologiích a zaměřené na efektivitu podnikových procesů.

Spojení vývojového týmu informačního systému QI se specialisty na procesní řízení z firmy BM Servis - autory procesně orientovaného informačního systému Bílý Motýl, vnáší do vývojového procesu řadu nových myšlenek, vzájemné sdílení zkušeností a inspirativních podnětů.

Důsledkem kapitálového posílení je zároveň zvýšení stability společnosti BM Servis, která i nadále bude udržovat a rozvíjet vlastní procesní informační systém Bílý Motýl pro firmy výrobní, obchodní a projektové, a procesní informační systém ZeMAN pro zemědělské firmy. Nadále se také bude věnovat konzultační činnosti a školení v oblastni procesního řízení.

Zároveň se BM Servis stane také implementačním partnerem DC Concept pro jižní Čechy, kde bude systém QI implementovat novým zákazníkům. Ti mají tak možnost k ověřenému elastickému informačnímu systému QI získat zkušeného místního implementačního partnera, který dosud v jižních Čechách chyběl.

Článek BM Servis s.r.o. ze dne čtvrtek 23. února 2017

Další články od BM Servis s.r.o.