logo BM Servis s.r.o.

Procesní řízení a optimalizace klíčových business procesů na letních seminářích BM Servis

Letní semináře společnosti BM Servis s tématikou procesního řízení se konají ve dnech 20. 7. a 21. 9. 2017. Během léta si můžete také na konzultacích k optimalizaci klíčových business procesů utřídit potřeby a nastavit rámec pro procesní změny ve firmě.

Letní měsíce jsou pro někoho hektickým vrcholem sezóny, pro jiné firmy ale naopak obdobím relativního poklidu, střídání dovolených a příprav na obchodně bohatší podzimní měsíce. To je ideální doba, kdy se na chvíli zastavit, nahlédnout firmu z odstupem a popřemýšlet nad tím, co a jak (a někdy také proč) vlastně děláme.

A vymyslet, jak to dělat lépe. Jinými slovy, zrevidovat a optimalizovat firemní procesy. Víte ale, jak na to? Pojďme se na to spolu v létě podívat.

Procesní řízení pro všední den - letní seminář

Jeden den mimo kancelář, utřídění problematiky a shrnutí hlavních zásad procesního řízení na semináři vám pomůže nastartovat vaši chuť konečně se pustit do změn, o kterých už možná dlouho přemýšlíte, ale operativa všedních dní vám nedovoluje se jim koncepčně věnovat.

Můžete se přihlásit na již vypsaný termín semináře nebo se domluvit na individuálním školení pro vás a vaše kolegy, kde se můžeme věnovat přímo vašemu typu businessu.

Z obsahu semináře:

Optimalizace klíčových business procesů - letní konzultace

Teoreticky víte, oč v procesním řízení jde, ale nevíte, odkud začít? Umíte své procesy popsat, ale neidentifikujete dobře všechny atributy? Víte, že něco děláte špatně, ale nedaří se vám vymyslet lepší cestu?

Možná jen potřebujete trochu nasměrovat, položit si správné otázky a rozklíčovat priority. K tomu přesně konzultanti jsou - aby vás navedli na správnou cestu a pomohli vám dobře popsat stávající a požadovaný stav.

Objednejte si dvoudenní konzultaci a uvidíte, jestli vás posunula blíž k vašemu cíli.

Článek BM Servis s.r.o. ze dne středa 17. května 2017

Další články od BM Servis s.r.o.