logo Česká asociace manažerů úseků informačních technologií

IT má sloužit uživatelům v jejich každodenním životě

Ve dnech 18. a 19. 1. 2018 se uskuteční dvanáctý ročník největší české odborné konference uživatelů a dodavatelů v oblasti IT Service Managementu. Přijďte se inspirovat zkušenostmi jiných a poslechněte si, jak bojovat s temnou stranou IT.

Akce se bude konat v pražském hotelu Ambassador, Zlatá Husa. Pořadateli letošního ročníku jsou itSMF Czech Republic a CACIO. Registrovat se můžete až do konce listopadu za sníženou cenu EARLY BIRDS.

Program konference je rozdělen do tří základních bloků:

"Již nyní máme zajištěné velmi zajímavé přednášky, které korespondují s mottem konference: Ovládejme a řiďme IT a nedopusťme, aby IT ovládalo a řídilo nás. Motto je pro letošek memento, které říká, abychom nezapomněli na základní poslání IT, tj. sloužit uživatelům v jejich každodenním životě. S rychlým technologickým pokrokem přicházejí nové výzvy, nové možnosti, které musí zvládnout jak dodavatelé, tak zákazníci IT služeb. Je důležité neustále zajišťovat, aby technologie sloužila a nesoustřeďovala naši pozornost na sebe samu, ale na způsoby racionálního využití novinek ve prospěch uživatelů," říká Jaroslav Rokyta, místopředseda itSMF Czech Republic.

Zlatými partnery letošní konference jsou společnosti GUIDEVISION a SUSE, stříbrnými pak partnery ALVAO, DEVOTEAM, EZÚ a TAYLLORCOX a bronzovým partnerem CQS.

Další články k tématům - automatizace - bezpečnost - hacker - konference - Jaroslav Rokyta

Článek Česká asociace manažerů úseků informačních technologií ze dne úterý 14. listopadu 2017

Další články od Česká asociace manažerů úseků informačních technologií