logo Česká asociace manažerů úseků informačních technologií

Vítězné projekty soutěže IT projekt roku

Vítěznými projekty jsou aplikace Elektronické úřední desky soudů na Krajském soudě v Českých Budějovicích, pracovní portál Airjobs.cz a mobilní aplikace E-Pay by Edenred pro příjem plateb stravenkovou kartou Ticket Restaurant Card.

Vítězné projekty byly prezentovány v úterý 18. 10. 2016 v budově Nostického paláce na Malé Straně pod záštitou místopředsedy Poslanecké sněmovny Jana Bartoška, moderoval výkonný ředitel CACIO Jiří Polák. Slavnostního podvečera se zúčastnili zástupci zadavatelů i dodavatelů oceněných projektů a hosté z řad politiků a představitelů IT byznysu.

Součástí akce byly prezentace finalistů a vítězů této soutěže. Zástupci pořadatelské České asociace manažerů informačních technologií CACIO zároveň vyzvali k přihlášení do 14. ročníku soutěže.

"Prezentace vítězných a finálových projektů v historických prostorách Nostického paláce na Malé Straně bylo úspěšným završením loňského ročníku a potvrzením vysoké úrovně práce, kterou realizátoři a prezentátoři na projektech odvedli. Soutěž IT projekt roku zaujímá renomované postavení a plní svůj cíl, tedy zviditelňovat kvalitně realizované, společensky prospěšné, zajímavé a inovativní IT projekty jak v oblasti veřejné správy, tak v komerční sféře. Startujeme následující 14. ročník soutěže, tentokrát rozšířený o tři speciální ceny - CNZ, ČIMIB a itSMF - a věříme, že i v nadcházejícím ročníku bude přihlášena řada zajímavých projektů," uvedl předseda CACIO Miroslav Hübner.

Vítězné projekty 13. ročníku soutěže IT projekt roku - ty, které se podělily o 1. místo:

Ostatní finálové projekty, které se společně umístily na 4. až 8. místě:

Projekty, které se chtějí zapojit do 14. ročníku soutěže IT projekt roku 2016, je možné přihlásit dle propozic soutěže do 31. 1. 2017. V tomto ročníku zastřešuje soutěž i tři specializovaná ocenění: cena sdružení CNZ (Co po nás zbude) za přínos v oblasti dlouhodobého uchování informací, cena ČIMIB (Český institut manažerů informační bezpečnosti) za přínos v oblasti kybernetické bezpečnosti a cena itSMF (IT Service Management Forum) za přínos v oblasti řízení služeb informačních a komunikačních technologií.

O soutěži IT projekt roku

Do soutěže jsou každoročně nominovány projekty informačních a komunikačních technologií (ICT) uvedené do praxe, které jsou pozoruhodné zejména uživatelským efektem, technologickým řešením nebo vynikajícím způsobem řízení projektu. Pravidla umožňují libovolné organizaci prezentovat realizovaný projekt z oblasti informatiky. CACIO se prostřednictvím této soutěže snaží úspěšné projekty vyhledávat a propagovat.

Další články k tématům - automatizace - bezpečnost - byznys - CRM - soud - soutěž - Jiří Polák - Miroslav Hübner

Článek Česká asociace manažerů úseků informačních technologií ze dne čtvrtek 20. října 2016

Další články od Česká asociace manažerů úseků informačních technologií