logo CAD Studio, a.s.

CADfórum 2011: největší domácí konference pro konstruktéry

Hlavním tématem letošního CADfóra je Digitální prototypování v praxi. Pořadatelem je CAD Studio, hlavním partnerem konference je Autodesk. Akce je zdarma a proběhne ve dnech 19. a 20. 10. 2011 v brněnském hotelu Bobycentrum.

CAD Studio a Autodesk zahajují registraci účastníků již osmého ročníku největší domácí konference pro konstruktéry, zaměřené na výměnu praktických zkušeností mezi uživateli řešení pro počítačové navrhování ve strojírenství a výrobním průmyslu.

Stejně jako v minulosti je vstup na akci pro registrované návštěvníky zdarma, organizátoři očekávají více než 400 přihlášek. "Hlavní myšlenkou CADfóra je úzký kontakt s praxí. Nejživější výměny názorů obvykle probíhají nad zdánlivými detaily, které ale mají zásadní vliv na efektivitu práce a rychlejší a snadnější dosažení cílů", říká Vladimír Michl z CAD Studia.

Hlavním partnerem letošního CADfóra je Autodesk a vlastní konference se poprvé v historii představí jako dvoudenní akce. Program konference je zaměřen čistě na strojírenství a digitální prototypy. "Středa bude hlavní přednáškový den s večerním společenským programem", představuje program Martin Peňáz z Autodesku. "Na čtvrtek jsou pak připraveny praktické workshopy, mezi nimi například bezplatná rozdílová školení na produkty Autodesk Inventor a AutoCAD.“"

Po celou dobu konference budou k dispozici - a volnému vyzkoušení - počítače s aktuálními verzemi CAD softwaru a odborníci připravení zodpovědět veškeré dotazy. K dispozici budou i praktické ukázky produktů a technologií dalších partnerů konference, společností HP, 3Dconnexion a SolidCAM.

Účast na dvoudenní konferenci je bezplatná, registrujte se prosím předem, nejpozději do 14.10. 2011.

Pořadatelé očekávají, že konferenci navštíví více než 400 účastníků.

vladimir.michl@cadstudio.cz

Článek CAD Studio, a.s. ze dne úterý 16. srpna 2011

Další články od CAD Studio, a.s.