logo Casablanca INT s.r.o.

Casablanca INT oznámila koupi společnosti Netway.CZ

Společnost Casablanca INT s.r.o. oznámila koupi společnosti Netway.CZ s.r.o., která proběhla v říjnu 2009. Smlouva byla oficiálně uzavřena 1.10. 2009, a od tohoto data vlastní Casablanca INT 100 % podíl firmy Netway.CZ se všemi jejími závazky.

V průběhu uplynulého měsíce obě strany pracovaly na sjednocování některých technických a obchodních procesů a informování zákazníků společnosti Netway.CZ o nových skutečnostech.

K akvizici došlo na základě dlouhodobé spolupráce obou subjektů, kdy se po vzájemných jednáních dohodlo vedení společnosti Casablanca INT s majitelem Netway.CZ na převzetí 100 % podílu v jeho firmě.

"Tento krok znamená růst nejen pro samotnou Casablanca INT, ale přinese nemalé výhody i klientům Netway.CZ. Přínosem je zejména rozvoj služeb v síti Netway; stávajícím zákazníkům se na základě zdrojů Casablanca INT otevírá více možností. Jedná se především o široké portfolio kvalitních a cenově dostupných služeb v rámci komplexního řešení telekomunikací na jedné platformě", oznámil Martin Kanda, ředitel společnosti Casablanca INT.

Dosavadní vedení Netway.cz i nadále spolupracuje s Casablanca INT na dalším rozvoji a propojení obou sítí. Technická podpora všech klientů je bez problémů zajištěna v plném rozsahu, kdy veškeré technické a servisní požadavky i případné problémy řeší a zajišťuje s účinností ode dne 2. listopadu 2009 non-stop helpdesk Casablanca INT, přičemž kontaktní údaje na tuto technickou podporu zůstávají pro klienty Netway.CZ nezměněny.

Následující rok, rok 2010, proběhne ve znamení technického rozvoje a příprav k definitivnímu sloučení obou firem, které přispěje společnosti Casablanca INT k růstu na telekomunikačním trhu v ČR. Očekává se, že tato akvizice zvedne předpokládaný obrat firma za rok 2009 přibližně o 5 %, tedy z avizovaných 140 mil. Kč na 147 mil. Kč.

"Bývalý management společnosti Netway.CZ vybudoval ve firmě za dobu její existence zajímavé hodnoty a směry, ve kterých chceme i nadále pokračovat. I díky tomuto kroku můžeme pokračovat v načatém růstu a rozvoji společnosti a posilovat naší pozici na českém telekomunikačním trhu. Koupě společnosti Netway.CZ je pouze první z řady plánovaných akvizicí. V příštím roce hodláme v investicích do nákupů dalších telekomunikačních společností pokračovat, samozřejmě ruku v ruce s vlastním rozvojem", doplnil za Casablanca INT její ředitel Martin Kanda.

Další články k tématům - Casablanca - Netway - Martin Kanda

Článek Casablanca INT s.r.o. ze dne pondělí 16. listopadu 2009

Další články od Casablanca INT s.r.o.