logo Casablanca INT s.r.o.

Casablanca INT překonala hranici 100 milionů korun

Ryze český poskytovatel internetových, datových a hlasových služeb, společnost Casablanca INT, dosáhla za loňský rok obratu ve výši 104,8 milionů korun. Na podzim roku 2007 avizovala firma prostřednictvím médií svůj předpoklad nárůstu na 97 milionů, přičemž v předchozím období již meziroční obrat této společnosti vzrostl na 76,4 milionů korun.

Přední české společnosti na trhu informačních a telekomunikačních služeb roste obrat stabilně již od roku 2003. Do roku 2006 činil nárůst v průměru 12 procent, přičemž za rok 2007 zaznamenala společnost skok o 37 procent (konkrétně o 28,4 mil.korun) na již zmiňovaných 104,8 milionů. K překonání hranice s magickou číslovkou 100 000 000 přispěly bezesporu loňské investice ve výši 30 ti milionů, které směřovaly do hlasových služeb a do oblasti tradičního server housingu, kdy Casablanca zmodernizovala a rozšířila prostory svých Telehouse center o kapacitu pro 74 racků na současných 1200 m2. Propagace a prodej nových služeb byly také podpořeny kompletní změnou korporátní identity firmy, a to komiksovou reminiscencí na oscarový film Casablanca z roku 1942, objevující se nyní na všech prostředcích firemní komunikace – od vizitek, polepů aut, tiskových materiálů přes venkovní reklamu až po web a nový hlasový portál společnosti.

"Jsme rádi, že můžeme v těchto dnech, kdy oficiálně oznamujeme dosažených hospodářských výsledků za uplynulé období, konstatovat, že strategie všech loňských investic se ukázala jako správná volba a cesta dobrým směrem. Skutečnost, že stanovený cíl týkající se tržeb za rok 2007 se nám podařilo nejen dosáhnout, ale i překročit, je hnacím motorem pro naše další aktivity a rozhodnutí plánovaná na rok 2008. Svůj podíl na tomto nemalém úspěchu má každý z našich zaměstnanců, a proto jim i touto cestou patří poděkování za jejich každodenní práci," komentoval výsledky Martin Kanda, ředitel společnosti Casablanca INT.

Článek Casablanca INT s.r.o. ze dne úterý 22. dubna 2008

Další články od Casablanca INT s.r.o.