logo Casablanca INT s.r.o.

Nový web Casablanca

Nové webové stránky společnosti Casablanca, která je provozovatelem jednoho z největších datacenter a prvního veřejného cloudu v ČR, kladou důraz na produktovou oblast, přehledné členění podstránek a jednoduchou strukturu.

Velký prostor na novém webu získaly případové studie, respektive služby realizované u konkrétních klientů a nově také speciální certifikace a členství v renomovaných asociacích a bezpečnostních týmech podtrhující vysokou úroveň kvalifikace společnosti. Novinkou oproti minulosti je i firemní blog určený k publikaci odborných článků, novinek z oboru i dalších informací.

Grafika homepage v dlaždicovém pojetí vychází z barevnosti tzv. duhy vytvořené pro novou corporate image před třemi lety a prochází všemi sekcemi menu do jednotlivých podstránek.

Spuštění nového webu podporuje také outdoorová kampaň na lavičkách, jejichž vizuál koresponduje právě s produktovými dlaždicemi.

"Po třech letech od kompletní změny image a korporátní identity nastal opět čas na další modernizaci. Struktura našeho nového webu by se s trochou nadsázky dala popsat jako 4x4. Čtyři produktové oblasti v ústřední grafice homepage, čtyři sekce v horním menu. Snažili jsme se prezentaci společnosti a jejích produktů koncipovat co nejpřehledněji s důrazem na snadnou navigaci a jednoduchý, čistý, přitom však moderní grafický design," říká Petr Šimpach, obchodní ředitel Casablanca INT.

"Casablanca poskytuje již historicky velké množství ICT služeb, jejichž popis je textově značně obsáhlý. V průběhu let s přibývajícími novými produkty a technologiemi tak obsah webu stále roste. Vměstnat tak velké množství informací do jednoduše přehledné struktury, aplikovat principy moderního grafického stylu, zachovat snadné přístupy do zákaznických portálů, poskytnout prostor novým prvkům a současně optimalizovat stránky pro potřeby vyhledávačů, byl pro tvůrce webu nesnadný úkol. Věříme však, že se povedl," doplňuje tuto změnu Jitka Šváchová Fuksová, PR manažerka společnosti.

Článek Casablanca INT s.r.o. ze dne pondělí 4. dubna 2016

Další články od Casablanca INT s.r.o.