logo Centrum Holdings

Centrum končí s adFox a přechází na Google AdWords

Společnost Centrum Holdings uzavřela strategické partnerství se Google a stala se exkluzivním Autorizovaným distributorem služby Google AdWords pro český trh. Nabídka služeb Google AdWords bude zahájena 1.10. 2010 a zastřeší ji nově vzniklá Agentura Najisto. Služba adFOX bude i nadále provozována minimálně do konce roku 2010.

Centrum Holdings bude nabízet reklamu jak ve vyhledávání Google, tak v Reklamní síti Google, včetně největšího video portálu v ČR YouTube, ale také na portálech Centrum.cz, Atlas.cz či serverech Aktuálně.cz a Žena.cz. Nabídku reklamních služeb malým a středním podnikům v rámci Centrum Holdings zastřeší nově vzniklá internetová agentura - Agentura Najisto, která bude poskytovat komplexní služby v oblasti internetového marketingu.

"Našim zákazníkům chceme nabízet to nejlepší dostupné reklamní řešení, které jim umožní růst jejich podnikání. Být prvním Autorizovaným distributorem Google AdWords v kombinaci s našimi lokálními inzertními službami je ten nejlepší předpoklad nabídnout komplexní řešení jejich potřeb v oblasti internetové reklamy. Firmy stále více vyžadují dodávku služeb na klíč," uvedl Pavel Vopařil, výkonný ředitel Commercial divize Centrum Holdings.

Obě firmy také rozšiřují dosavadní rámec spolupráce v oblasti vyhledávání. Centrum Holdings bude technologii vyhledávání od společnosti Google nově používat i v dalších zemích skupiny (Centrum Holdings Slovensko, Adriatic Media Chorvatsko).

"Podpora lokálních partnerů je pro nás od začátku klíčová a společně s Centrum Holdings teď spojíme kvalitní lokální zkušenost i obsah s vyspělou technologií," říká Taťána le Moigne, ředitelka českého Google a dodává : "Naše aktivity nám potvrdily, že o e-marketing je ze strany malých a středních firem velký zájem. Ten nám ve spojení se silnou obchodní sítí Centrum Holdings umožní v tomto segmentu společně růst a rozšířit možnosti online reklamy i do regionů."

Spolupráce partnerů by se měla rozvíjet i v budoucnu, Centrum Holdings plánuje využívat i další technologie Googlu, jako jsou online mapy aj.

Článek Centrum Holdings ze dne pátek 24. září 2010

Další články od Centrum Holdings