logo Centrum Holdings

ICQ Centrum.cz a ICQ2GO Centrum.cz

Oblíbená služba ICQ, pomocí které pošlou uživatelé na celém světě přes miliardu zpráv každý den, představila v České republice ve spolupráci s Centrum Holdings nového klienta a bude se prezentovat pod novou značkou - ICQ Centrum.cz.

Změna se projeví upraveným logem, novými skiny pro klienta i webové verze ICQ2GO.

Služba ICQ, která patří do skupiny instant messengerů, je jednou z nejpopulárnějších webových služeb a v České republice je ICQ číslem jedna na trhu. Na místním trhu ICQ úspěšně propaguje a lokalizuje do češtiny internetový mediální dům Centrum Holdings. Až doposud bylo přitom ICQ spojeno s brandem portálu Atlas.cz, který patří stejnému majiteli.

"Spojení služby ICQ s portálem Centrum.cz je v souladu s dalším plánovaným rozvojem našich služeb. Atlas.cz čeká v blízké době proměna a ICQ tematicky patří k novému Centrum.cz," říká Pavel Mucha, generální ředitel Centrum Holdings. "Pro koncové uživatele se nic nemění. Všechny funkcionality a nastavení klienta budou fungovat tak, jak na ně uživatelé byli doposud zvyklí. Nově však mohou využít lokalizované ICQ2GO Centrum.cz"

ICQ lze využívat dvojím způsobem - buď přes speciálního klienta, který je zdarma ke stažení, nebo pomocí webového rozhraní - ICQ2GO. Oba způsoby zájemci najdou přímo na hlavní stránce portálu centrum.cz. Kromě posílání zpráv lze také zadarmo odesílat SMS zprávy do sítí všech tuzemských mobilních operátorů.

Navíc díky webové verzi ICQ2GO Centrum.cz není nutné do počítače instalovat žádný podpůrný software. Některé firmy totiž svým zaměstnancům nepovolují jakékoliv další instalace podpůrných softwarů na firemní počítače. S ICQ2GO Centrum.cz je tak možné komunikovat z jakéhokoliv počítače - doma, v práci či v internetové kavárně přes běžný webový prohlížeč.

Další články k tématům - Atlas - Centrum - ICQ - ICQ2GO - Pavel Mucha

Článek Centrum Holdings ze dne čtvrtek 17. září 2009

Další články od Centrum Holdings