logo Centrum Holdings

Najisto.cz nabízí osobně ověřené kontakty

Najisto.cz je zcela nový firemní katalog, který nahradí katalogy Katalog.atlas.cz a Firmy.centrum.cz. Katalog nabízí osobně ověřené kontakty na firmy, ale i virtuální prohlídky firem, hromadné poptávky a další užitečné funkce.

Katalog obsahuje přibližně 300 tisíc firemních kontaktů, přičemž provozovatelé katalogů kladli důraz na praktické využití katalogu. Navíc je optimalizován na hledání firem v regionech.

K tomu říká Tomáš Kordík, který má v Centrum Holdings firemní katalog na starost, toto : "Pro naše uživatele je alfou a omegou použitelnosti katalogu firem především to, že kontakty na firmy skutečně fungují. Proto Najisto.cz nyní nabízí osobně ověřené kontakty, což je mravenčí práce, do které jsme investovali spoustu času i prostředků. V současné době se uživatelé katalogu dovolají na 90 % firemních kontaktů, přičemž na zvýšení dovolatelnosti neustále intenzívně pracujeme."

Najisto.cz je postaven s velkým důrazem na vyhledávání firem v regionech, takže při hledání v konkrétním městě dostane uživatel nejrelevantnější výsledky. Nový katalog firem vedle osobně ověřených kontaktů na firmy nyní také poskytuje například virtuální prohlídky firem, hromadné poptávky, hodnocení firem uživateli anebo hromadný tisk vizitek na firmy.

Další články k tématům - centrum - firemní - firmy - katalog - kontakty - najisto - poptávky - virtuální - Tomáš Kordík

Článek Centrum Holdings ze dne středa 19. listopadu 2008

Další články od Centrum Holdings