logo Centrum Holdings

Nové Centrum.cz v mobilu pro letní dny

Ještě v průběhu letošního léta budou mít všichni uživatelé možnost vyzkoušet novou verzi mobilního portálu Centrum.cz v mobilu, která přinese celou řadu zásadních vylepšení.

Tím hlavním bude rozšířená sekce věnovaná počasí, která nabídne nejkomplexnější meteorologické údaje ze všech českých portálů.

Upravená verze mobilního portálu Centrum.cz byla spuštěna 5. srpna. Stránky doznaly řady praktických změn, které sledují poslední trendy vývoje v oblasti mobilního obsahu. Obsahové boxy budou automaticky na domovské stránce zobrazovat nejaktuálnější zprávy z domova i ze světa - Aktuálně.cz, sport a počasí. Dále jde například o přehlednější uspořádání záložek, větší písmo pro lepší čitelnost, nebo optimalizaci pro tisíce typů mobilních telefonů, včetně přístroje Apple iPhone.

Hlavní obsahovou změnou je vylepšená sekce počasí, která se neomezuje pouze na meteorologickou předpověď, ale nabídne i celou řadu dalších užitečných údajů. Pro období prázdnin je pro vodáky určitě zajímavá aktuální sjízdnost řek, pro ostatní pak teplota vody a vzduchu na přehradách nebo počasí ve světových letoviscích. Milovníky aktivní dovolené i v srpnu potěší aktuální sněhové zpravodajství, na kterém zjistí sněhové podmínky na evropských ledovcích.

Nová sekce počasí obsahuje i biometeorologickou předpověď, informace o celkovém znečištění ovzduší, ozonové vrstvě, údaje o východu a západu slunce, pranostiky pro každý den nebo pro zajímavost archiv teplotních rekordů. Samozřejmostí je také dlouhodobá meteorologická předpověď v jednotlivých regionech celé ČR. Novou verzi mobilního portálu Centrum.cz v mobilu mohou zájemci vyzkoušet velmi snadno - stačí v mobilním telefonu do prohlížeče webových nebo wapových stránek zadat adresu portálu www.centrum.cz a budou automaticky přesměrováni na jeho mobilní verzi.

Další články k tématům - centrum - mobilního - počasí - portálu - předpověď - sněhové

Článek Centrum Holdings ze dne pátek 7. srpna 2009

Další články od Centrum Holdings