logo CertiCon a.s.

Veletrh HIMMS 2016 potvrdil zvýšený zájem IT firem o zdravotnictví

Mezi hlavní témata veletrhu HIMSS 2016, který se konal ve dnech 29.2. - 4.3. 2016 v Las Vegas, patřilo zdraví populace, bezpečnost kyberprostoru, či přínos IT ve zdravotnictví - zejména v procesech diagnostiky.

Veletrh HIMSS 2016 (Healthcare Information and Management Systems Society) v Las Vegas, zaměřený na využívání informačních technologií ve zdravotnictví, zaznamenal tento rok dvouciferný procentuální růst počtu vystavujících.

Podle viceprezidentky HIMSS pro Severní Ameriku, Carly Smith, to potvrzuje zvýšený zájem IT firem o zdravotnictví. Česká společnost CertiCon a.s. představila několik unikátních softwarových řešení, která vznikla ve spolupráci s českými univerzitami, a jež napomáhají zvyšovat kvalitu zdravotnické péče o pacienty.

"Kvalita veletrhu HIMSS 2016 je velmi vysoká, a to jak z pohledu počtu účastníků, tak jejich firemních pozic. Většinou se jednalo o členy vyššího managementu, v mnoha případech se účastnila dokonce celá představenstva. Díky tomu jsme navázali spolupráci s velmi zajímavými společnostmi, které zaujaly nejen naše projekty, ale také přístup k různým složitým IT výzvám," uvádí Vladimír Mařík, obchodní ředitel společnosti CertiCon.

CertiCon na veletrhu mimo jiné představil:

Článek CertiCon a.s. ze dne čtvrtek 24. března 2016

Další články od CertiCon a.s.