logo Česká telekomunikační infrastruktura a.s.

CETIN generálním partnerem festivalu Pražské jaro

CETIN se stává od roku 2016 generálním partnerem mezinárodního hudebního festivalu Pražské jaro. Partnerství začíná 71. ročníkem nejstaršího, nejznámějšího a nejrozsáhlejšího festivalu klasické hudby v České republice.

Mezinárodní hudební festival Pražské jaro je fenomén, který přečkal mnoho dějinných zvratů. Festival každoročně oslovuje široké publikum milovníků klasické hudby a právem je řazen k významným evropským svátkům klasické hudby.

"Pražské jaro tradičně patří k vrcholným kulturním událostem v České republice a uvádí každý rok to nejlepší z klasické hudby. Stejná je i naše ambice v oboru telekomunikačních technologií: propojovat naši zemi moderní telekomunikační infrastrukturou a nabízet to nejlepší z moderních technologií," říká Martin Vlček, předseda představenstva společnosti Společnost Česká telekomunikační infrastruktura a.s. (CETIN).

Další ročník mezinárodního hudebního festivalu Pražské jaro nabídne 50 koncertů klasické hudby v 17 jedinečných koncertních sálech. Praha přivítá 14 orchestrů, 65 sólistů a dirigentů a 19 komorních souborů z 23 zemí světa. Přímý přenos slavnostního zahajovacího koncertu z Obecního domu v Praze odvysílá tradičně v přímém přenosu Česká televize.

Další články k tématům - festival - infrastruktura - koncert - Martin Vlček

Článek Česká telekomunikační infrastruktura a.s. ze dne čtvrtek 12. listopadu 2015

Další články od Česká telekomunikační infrastruktura a.s.