logo City mobile s.r.o.

Volání s City mobile jen za 1,50 Kč

Nový virtuální operátor City mobile přichází s nabídkou 4 variant tarifů s tarifikací 60+1 a jedním tarifem s tarifikací 1+1. City mobile poskytuje perfektní zákaznický servis a do 2 let se chce umístit na pozici žádaného operátora.

Zákazníci, kteří více volají či posílají SMS, zajisté využijí některý ze 4 přednastavených tarifů - MINI, STANDARD, RODINA a MAX, kde minuta volání vychází na 1,50 Kč a navíc je možné si dokoupit další minuty, kde je možné se dostat až na cenu 0,75 Kč/minuta hovoru do ostatních sítí. To je bezkonkurenční veřejná nabídka. Ceny tarifů začínají na 99 Kč. Součástí každého tarifu jsou i různá zvýhodnění jako např. volné minuty či SMS nebo zvýhodněná cena mobilního telefonu z naší aktuální nabídky.

Pro méně volající je tu pak připraven jediný tarif s příhodným názvem SEKUNDOVKA. Za měsíční poplatek 34 Kč, získají zákazníci volání za 1,80 Kč/minuta za volání do ostatních sítí a 1 Kč/minuta volání do sítě City Mobile s tím, že však hradí každou provolanou sekundu. Díky tomu tak hradíte jen to co skutečně provoláte.

Internet v mobilu je také součástí nabídky a jeho cena začíná na 69 Kč za 150 MB, za 139 Kč je pak 300 MB, za 219 Kč je 600 MB a za 299 Kč získáte 1,2 GB. Zájemcům nabízíme i připojení na 24 hodin (25 MB) za cenu 18 Kč.

Díky naší široké nabídce doplňkových balíčků si také každý zákazník může tarif doplnit o to co chce nejvíce využívat a mít tak maximální zvýhodnění a tarif vyladěný na míru svým potřebám.

Přechod od konkurence je zdarma, avšak hradí se volací jistina ve výši 300 Kč, která je vrácena po 6 měsících využívání služeb.

Další články k tématům - internet - konkurence - SMS - tarif - telefon - zdarma

Článek City mobile s.r.o. ze dne pátek 28. února 2014

Další články od City mobile s.r.o.

DSL internet v nabídce City Mobile

Volání s City mobile jen za 1,50 Kč