logo itpoint.cz

Články k tématu (štítek): KRÁDEŽ

Zkušenost s krádeží peněz při internetových platbách mají tři procenta Čechů

logo ESET software spol. s r. o.
260417-ST Podle průzkumu společnosti ESET, který realizovala společně s portálem Seznam.cz, šlo ve většině případů ...

Ochrana osobních údajů v kontextu nařízení GDPR

logo GOPAS, a.s.
140317-ÚT Evropské nařízení GDPR přináší od května 2018 zásadní změny v ochraně a přístupu k osobním údajům. ...

Analýza logů pro informační bezpečnost a správu událostí

logo GFI Software
100317-PÁ Zostřující se situace v IT bezpečnosti povede ke stále komplikovanějším regulatorním předpisům. Již dnes musejí firmy a organizace ...

Odpovědnost za ochranu dat zákazníků je na provozovatelích EET pokladen

logo E.E.T. One, a.s.
140217-ÚT Osobní údaje, které mohou být ohroženy, jsou například jména, adresy nebo telefonní čísla zaměstnanců, ...

Nejlepší partneři GFI Software v ČR za rok 2016

logo GFI Software
030217-PÁ Společnost GFI Software v ČR ocenila na svém každoročním setkání nejlepší české partnery za rok ...

Pozor na malware, který se šíří v Česku pomocí falešných SMS

logo ESET software spol. s r. o.
300117-PO Falešné SMS se vydávají za zprávy od České pošty - jde o malware typu trojský kůň pro platformu Android, který ...

Bezpečnostní trendy 2017

logo GFI Software
110117-ST Prudký nárůst ransomwaru, krádeže přístupových údajů k e-mailovým účtům a využívání falešných zpráv ...

Sklady a přeprava zboží pod kontrolou chytrých technologií

logo SECURITAS ČR s.r.o.
110117-ST Vyspělé sofistikované systémy dnes reagují na současná bezpečnostní rizika během přepravy i skladování zboží, doplňují ...

Obavy z kyberzločinu jsou větší než z kriminality v reálném světě

logo Sophos
050117-ČT Podle průzkumu společnosti Sophos je příznačným svědectvím digitální éry skutečnost, že lidé se počítačových ...

Sdílení a přístup k citlivým datům u českých firem

logo Acronis
141216-ST Podle lokálního průzkumu společnosti Acronis jsou pro české firmy největší výzvou nezabezpečený přístup k datům ...

Češi jsou lehkovážní při používání mobilních telefonů

logo ESET software spol. s r. o.
251116-PÁ Třetina českých uživatelů mobilních telefonů nepoužívá žádný zámek displeje a téměř čtyři z deseti navíc ...

Práce z domu a mobilita představují největší bezpečnostní riziko pro firemní sítě

logo GFI Software
220816-PO Podle posledního průzkumu GFI Software, který je zaměřen na problematiku bezpečnosti podnikových sítí, ...

Pokuta 3,6 mil. Kč pro T-Mobile za nedostatečnou ochranu zákaznických dat

logo Úřad pro ochranu osobních údajů
180816-ČT Úřad pro ochranu osobních údajů rozhodl v prvoinstančním řízení se společností T-Mobile Czech Republic a.s. ...
Ušetřete peníze větším využitím proxy serverů