logo Classory, s.r.o.

Online spolupráce LiveClass s cenovým zvýhodněním pro školy - jednoduše, rychle a bez instalace

S cloudovou aplikací LiveClass od společnosti Classory můžete bez jakékoli předchozí instalace pořádat online meetingy, konference, školení či webináře na různých zařízeních a operačních systémech. Pro školy a vzdělávací instituce je nyní přístup ke všem funkcím na 2 měsíce zcela zdarma!

S využitím technologie WebRTC umožňuje LiveClass audio vizuální komunikaci, online spolupráci na tabuli, sdílení dokumentů, společné sledování videí či sdílení obrazovky.

Aplikace obsahuje všechny funkce, které může potřebovat lektor ke sdílení svých znalostí pomocí přednášek, prezentací i názorných ukázek.

Díky možností vzájemné interakce až 100 účastníků současně, nachází LiveClass uplatnění v oblasti soukromé i pracovní.

Pokročilé funkce LiveClass:

"LiveClass umožňuje audiovizuální komunikaci na dálku, online spolupráci na tabuli, se sdílenými dokumenty, společné sledování videí či sdílení obrazovky. Uživatelé mohou přistupovat do LiveClass z různých zařízení od stolního počítače, přes tablet až po mobilní telefon. Nikdo z nás přitom nechce ztrácet čas instalací a nastavením programů, zvláště když používáme více zařízení i operačních systémů, včetně mobilních. To je důvod, proč Classory LiveClass funguje v internetovém prohlížeči," říká Jiří Klos, jednatel společnosti Classory.

Hlavní přednosti LiveClass:

Moderátor vytvoří LiveClass během několika vteřin. Má na vývěr, zda pro účastníky připraví vstup prostřednictvím společného veřejného odkazu nebo vygeneruje každému zvlášť jeho vlastní privátní odkaz.

Každý vstupní odkaz obsahuje jedinečný LCID kód. Uživatel se proto nemusí obávat nezvaných návštěvníků, ani si pamatovat žádné další kódy či přihlašovací údaje. Stačí vstoupit prostřednictvím přidělené URL adresy.

Odpadají tak složité instalace, registrace, přihlašování a zadávání hesel. Komunikace je zabezpečená a vstupní odkaz je unikátní a nelze jej uhodnout.

Systémové požadavky na LiveClass:

Cenové zvýhodnění pro školy

Ceny služby LiveClass se pohybují od 0 do 99 Kč jednorázově bez registrace. Pro registrované uživatele od 0 do 199 Kč měsíčně, přičemž v rámci tohoto předplatného lze zakládat neomezený počet LiveClass.

Pro zajištění distanční výuky škol a vzdělávacích institucí je navíc nyní přístup ke všem funkcím LiveClass na 2 měsíce zcela zdarma!

Článek Classory, s.r.o. ze dne čtvrtek 19. listopadu 2020

Další články od Classory, s.r.o.

Online spolupráce LiveClass s cenovým zvýhodněním pro školy - jednoduše, rychle a bez instalace