logo Cloudflare

Bezpečná podniková síť s SaaS řešením Magic WAN

Nová služba Magic WAN bezpečně propojuje jakýkoliv zdroj provozu s globální sítí Cloudflare. Umožňuje zákazníkům konfigurovat veřejné a soukromá směrovací pravidla a přizpůsobit je podle potřeby v rámci jednoho SaaS řešení.

Magic WAN, jako součást NaaS (network-as-a-service) podnikového řešení Cloudflare One, které bezpečně propojuje vzdálené uživatele, kanceláře a datová centra navzájem, zvyšuje bezpečnost, výkonnost a spolehlivost internetových aplikací.

Jde o alternativu tradičních podnikových sítí poskytující zákazníkům jednotné připojení a zabezpečení dat, zařízení, kanceláří, cloudových sítí apod. bez potřeby hardwarových boxů.

Společně se službou Magic Firewall mohou organizace díky SaaS řešení Magic WAN zrychlit, zjednodušit a lépe zabezpečit své sítě za zlomek nákladů na tradiční MPLS architekturu.

Magic Firewall dovoluje podnikům definovat bezpečnostní síťová pravidla z jednoho centrálního dashboardu a ochránit všechny uživatele, kanceláře a data bez ohledu na lokalitu.

"Firmy spotřebovávají významné zdroje na údržbu tradičních technologií konektivity jako MPLS. S Magic WAN nabízíme spolehlivé, rychlejší a výrazně cenově efektivnější řešení s integrovanou IT bezpečností. Moderní podnikové sítě si zaslouží moderní přístup k sítím a Magic WAN je jedním z nich," říká Matthew Prince, zakladatel a CEO Cloudflare.

Mnoho společností se stále spoléhá na tradiční bezpečnostní a síťová řešení zabudovaná do firemních infrastruktur. V situaci intenzivní práce na dálku je stále více pracovníků frustrováno pomalými VPN sítěmi a helpdesky jsou přetížené záplatováním mnoha systémů.

Navíc, strategie IT bezpečnosti se mnohde nepřizpůsobila moderním trendům, které se spoléhají na kritické internetové aplikace, jež jsou však stále častějším cílem hackerských útoků.

Cloudflare zákazníkům poskytuje tyto možnosti:

V ČR a na Slovensku je partnerem Cloudflare společnost ZEBRA SYSTEMS.

Přehled poskytovaných služeb a řešení:

Další články k tématům - cloud - DDoS - DNS - firewall - hacker - infrastruktura - kyberbezpečnost - MPLS - NaaS - SaaS - VPN - WAN - Matthew Prince

Článek Cloudflare ze dne čtvrtek 20. května 2021

Další články od Cloudflare