logo Cloudflare

Eliminace podnikových hrozeb s přístupem Zero Trust

Stále více podniků a organizací se při ochraně své IT infrastruktury spoléhá na platformu Zero Trust. Technologie Zero Trust Network Access od Cloudflare posilují nejen perimetr okolo podnikových data center, ale také kolem jednotlivých uživatelů, aplikaci a zařízení, a izolují je od kybernetických útoků.

"Zero Trust - proaktivní zabezpečení s modelem nulové důvěry, představuje moderní a bezpečnější přístup k zajištění přístupu správných uživatelů ke správné aplikaci a v souladu s nastavenými firemními pravidly. Zjednodušené řečeno - platforma Zero Trust od Cloudflare funguje jako vyhazovač v nočním klubu, který před udělením povolení ke vstupu vyžaduje od každého uživatele identifikační průkaz," říká Michal Hebeda, Sales Engineer ze společnosti ZEBRA SYSTEMS.

Hlavní důvody pro zavedení přístupu Zero Trust:

Např. řešení Cloudflare for Teams integruje Zero Trust služby v několika úrovních. Zajišťuje přístup pro všechny firemní aplikace, poskytuje rychlý a bezpečný provoz webové gateway, a nabízí bezpečný přístup uživatelů do firemních systémů bez potřeby VPN.

V ČR a na Slovensku je partnerem Cloudflare společnost ZEBRA SYSTEMS.

Přehled poskytovaných služeb a řešení:

Článek Cloudflare ze dne úterý 23. listopadu 2021

Další články od Cloudflare