logo COMPAREX CZ s.r.o.

Analýza softwarových licencí a infrastruktury s COMPAREX SAM2GO Profiler

Znáte dobře software, který ve firmě spravujete? Pomocí COMPAREX SAM2GO získáte ucelený přehled o licencích, které jste zakoupili, a o softwaru, který skutečně používáte anebo který jste si nainstalovali.

Zatímco inventární nástroje často analyzují pouze standardní software od hlavních dodavatelů, SAM2GO Profiler identifikuje veškerý nainstalovaný software. K dispozici máme řadu reportingových možností, s jejichž pomocí můžete spravovat všechen používaný software od jakéhokoli dodavatele.

SAM2GO Profiler automaticky porovnává váš softwarový inventář s naším průběžně aktualizovaným katalogem software. Pak obdržíte komplexní reporty o technickém prostředí vašeho software.

Jaké informace reporty obsahují:

Ukážeme vám, který software můžete konsolidovat. Pomocí nástroje SAM2GO Profiler ho roztřídíme podle funkcí. Snížíte tak výdaje na údržbu i podporu a zároveň výrazně omezíte náklady spojené se správou software.

Vytvoříme podmínky pro strategický a nákladově efektivní nákup software. Prostřednictvím hromadných licencí můžete nakupovat nový software za mnohem nižší cenu.

Identifikujeme vysoce rizikový software, který by váš antivirus nikdy nedokázal odhalit. SAM2GO Profiler rozpozná jakýkoli software, který představuje bezpečnostní riziko, například hry, aplikace s přístupem na internet, síťové aplikace, nástroje k prolomení ochrany software či mobilní aplikace.

Hlavní přínosy řešení COMPAREX SAM2GO Profiler:

SAM2GO Profiler s mírou rozpoznání 99% detekuje software včetně všech charakteristik - verze, edice, jazyk, funkce, podpora apod. s možností upgradu na kompletní správu softwarových licencí.

Další články k tématům - analýza - antivir - bezpečnost - infrastruktura - konsolidace - licence - reporting - úspory

Článek COMPAREX CZ s.r.o. ze dne pondělí 12. září 2016

Další články od COMPAREX CZ s.r.o.